Stiller særligt krav: Sådan kommer man på team 'Kvamm'

Hugorm-forsangeren går efter noget helt bestemt hos deltagerne i 'X Factor'.

I dag kan danskerne for første gang opleve Simon Kvamm som dommer i 'X Factor', når den første audition løber over skærmen på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Thomas Warberg skal være far

Den 47-årige musiker og komiker sagde ja, da han gerne vil udfordre sig selv, og så har han en særlig drøm, som han håber på, at han kan udleve.

- Jeg har en drøm om at lave nogle overraskende liveperformances med mine deltagere. Nogle optrædener, hvor der indgår humør, og  hvor mine deltagere bruger kroppen, lyder det.

LÆS OGSÅ: Her er årets babe 2022

I 2020 startede Kvamm sit nye band Hugorm, hvor han netop eksperimenterer med at blande komik, bevægelse og musik. Til bandets koncerter bliver kontrollen sluppet, og der er masser af sjove gimmicks. Det er en virkelig sær lille cocktail - og den vil Simon Kvamm gerne dele med sine deltagere.

- Det kunne være sjovt og spændende at give noget videre fra mit eget virke som musiker, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Husker du? Alle de store skandaler i 2022

Men for at få lov til at smage cocktailen og blive en del af team Kvamm, skal deltagerne kunne noget bestemt.

- Jeg har lyst til at arbejde med nogle deltagere, som selv er nysgerrige på at lege med det humoristiske, og så skal de selvfølgelig også være dygtige og røre mig, lyder det.

Kvamm fortæller yderligere, at de tre dommere kommer til at vælge deres deltagere ud fra vidt forskellige kriterier, og derfor bliver det også en særdeles spændende sæson.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-stjerne er gravid