Stenrige Jesper Buch: Jeg mangler ikke noget

Når hanløven Jesper Buch hver torsdag aften brøler i DR1-hittet 'Løvens Hule' i kampen mod de fire andre løver om at sikre sig de bedste nye virksomheder, er det ikke fordi, at han har brug for pengene.

45-årige Jesper Buch skød papegøjen, da han solgte sit livsværk, bestillingsportalen Just Eat for et trecifret millionbeløb. Værdien af selskabet er siden eksploderet til mere end 60 milliarder kroner, men han fortryder ikke, at han solgte.

– Hvis jeg stadig var i Just Eat, kunne jeg ikke have gjort alle de ting, jeg har gjort siden. Jeg havde for eksempel ikke kunnet investere i de mange ting fra 'Løvens hule'. Og jeg har da lavet nogle hundrede millioner, så jeg skal ikke brokke mig, fortalte han til B.T. i fjor.

– Jeg kommer aldrig til at mangle noget. Det gør mine børn eller børnebørn heller ikke, sagde han videre.

Der er masser af plads til udfoldelser i Jesper Buchs hjem på Frederiksberg (Foto: Kenth G. Madsen)
Der er masser af plads til udfoldelser i Jesper Buchs hjem på Frederiksberg (Foto: Kenth G. Madsen)

FUP ELLER FAKTA: Hvor godt kender du Jesper Buch?

Hans private ”Løvens Hule” på Frederiksberg understøtter i udpræget grad den kommentar. Han har tidligere vist hjemmet -  et smukt hvidt palæ i 25 millioner kroner-klassen – frem. Her kan han boltre sig på 500 kvadratmeter fordelt på 12 værelser, herunder indendørs swimmingpool, mens førstesalen er udlejet til kontorfællesskab.

Jesper Buch i sit køkken (Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix)
Jesper Buch i sit køkken (Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Kolbøtten fra 'Løvens hule': Min virksomhed kostede mig ægteskabet

Jesper Buch bor her med sine tre børn, seksårige Olivia og Oscar på ni, som han har med ekskonen Renata Mollerup Sørensen. Derudover er han også far til 16-årige Fie Buch, som han har fra et tidligere forhold med Sarah fra Kolding, hvor han stammer fra.

– Jeg har fået det fisse, jeg skal have. Har jeg brug for mere? Nej, det har jeg sådan set ikke. Jeg har det dejligt med mine tre fantastiske børn og mine dejlige ekskærester. Jeg vil sgu hellere være sammen med dem end alle mulige andre, og jeg skal ikke igen til at lave ballade. Det er faktisk ret fedt ikke at skulle være den der hanløve, der altid er på jagt, udtalte han til Euroman i 2019.

Jesper Buch og datteren Fie til premiere på 'Klovn the Final' i 2020 (Foto: Lars E. Andreasen)
Jesper Buch og datteren Fie til premiere på "Klovn the Final" i 2020 (Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk headhuntet af Jesper Buch

Ny kærlighed

Men Jesper Buch har dog siden den udtalelse budt andre kvinder velkommen i de flotte stuer. På Instagram åbnede han op for, at der er nyt i kærlighedslivet. Til et billede af Lina Rought skrev han: “Future” (Fremtiden, red.) efterfulgt af et hjerte og en tyssende smiley.

Selvom Jesper ikke selv kalder kvinden for sin kæreste, så var kommentarsporet fyldt med lykønskninger. Noget kunne da også tyde på, at Lina, der er selvstændig hårstylist, og Jesper har dannet par igennem længere tid. I hvert fald har de begge delt et billede af dem sammen på et ferieresort.

Herunder kan du se Lina, som det tyder på er Jesper Buchs nye kæreste

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Future ❤️🤫 @linaxrought

Et opslag delt af Jesper Buch (@jesperbuch) den

LÆS OGSÅ: Gammel 'Løvens hule'-idé er blevet til virkelighed

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-stjernens vilde gave: Luksusvilla til 15 millioner