Nanna og Ditlev, da de stadig var sammen i forbindelse med 'De unge mødre'. (Foto: Jakob Mydtskov/Discovery Networks Danmark)
Nanna og Ditlev, da de stadig var sammen i forbindelse med 'De unge mødre'. (Foto: Jakob Mydtskov/Discovery Networks Danmark)

Smuk afsked med 'De unge mødre'-stjerne

I dag har Nanan og Mallucca taget afsked med Ditlev

Den 22. december døde den tidligere 'De unge mødre'-deltager Ditlev Traasdahl Madsen. Sammen med Nanna Ragnhild har Ditlev datteren Malucca. I dag har Malucca og Nanna så været i Holstebro for at tage afsked med den mand, der har betydet så meget for dem.

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Kwamie Liv fortæller om den nye sæson 'X Factor'.

- Tak for alt det, kun vi kender til, og for at være en del af vores historie. En bedste ven og far. Vi elsker dig. Sov godt, skriver Nanna på Instagram til et billede fra begravelsen, som kan ses nederst i artiklen.

Der er ingen tvivl om, at det har været nogle tunge dage for Nanna og datteren.

Havde et hårdt liv

Ditlev blev kendt, da han i 2012 tonede frem på tv-skærmen i ‘De unge mødre’. Her fortalte Ditlev åbent om sit hårde liv, hvor han som ung bodybuilder gjorde brug af steorider. Det endte med at få voldsomme konsekvenser for Ditlev, som blev ramt af sin første blodprob som 30-årig.

LÆS OGSÅ: Ditlev har underrettet kommunen om Nanna: Føler sig stukket i ryggen

Ditlev brugte dog sin fortid positivt, selvom blodpropperne satte sine spor. Han holdt foredrag og advarede andre unge om at gøre det samme som ham. Det førte til, at han i 2010 modtog Kulturministeriets Idrætspris, efter Anti Doping Danmark indstillede ham.

Ditlev led også af småkarsygdommen CADASIL, der blandt andet giver forøget chance for blodpropper, kan give lammelse, taleproblemer og kognitive problemer og udvikle sig til demens. Det har Nanna tidligere fortalt åbent om i ‘De unge mødre’, ligesom hun har fortalt, at sygdommen er arvelig, og hun frygter, at datteren Malucca også har den.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Derfor skal mine børn være afhængige af mig

Igennem programmet kunne man følge Nanna og Ditlevs op- og nedture både under forholdet som kærester og efterfølgende. I perioder var Ditlev en stor del af Nanna og Maluccas liv, og i andre perioder var forholdet anspændt.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila sagsøger hospital efter datters hjerneblødning

Ditlev døde den 22. december i en alder af 51