Skrækscenarie blev til virkelighed i 'Nybyggerne'

Trine Ladekarl og Mikkel Kristensen blev tildelt rødt hus, og det var mildest talt ikke det hus eller den farve, som de havde håbet på at få.

Rød er kærlighedens farve, og på nogle sprog er ordene “rød” og “smuk” det samme eller næsten det samme ord. Men til trods for det, falder den iøjnefaldende farve ikke i alles smag.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Mor forlangte 50.000 af mig

Ægteparret 34-årige Trine Ladekarl og 45-årige Mikkel Kristensen, som man lige nu kan følge i sæson 8 af 'Nybyggerne', var noget skeptiske, da de blev tildelt rødt hus i boligprogrammet. Alene på grund af farven.

Det afslører de, da HER&NU besøger parret i deres lejlighed på Amager.

- Jeg ejede intet rødt tøj, og produktionen ville gerne have, at ens tøj afspejlede farven på ens hus. Vi havde forberedt tøj til blåt, grønt og gult hus, men vi kunne bare ikke finde noget rødt, og der var kun 25 procent chance for, at vi trak rød, forklarer Trine.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Nybyggerne’? Nu forklarer Frederikke

Parret tog derfor chancen og kørte til Horsens uden røde klude. Noget, som de en køretur efter, kom til at fortryde.

- Da vi kom frem, skulle vi trække en nøgle i en stofpose, og så trak vi jo den røde nøgle, forklarer Trine.

Heldigvis var der en løsning på det hele.

- Trine endte med at side i en sort skjorte i sync, og jeg sad med en sort og rødternet skjorte på, forklarer Mikkel og fortsætter:

- Set i bakspejlet var det jo fuldstændig ligegyldigt.

LÆS OGSÅ: WHAT: Paradiso med i 'True Love'

Du kan følge parret i 'Nybyggerne' hver onsdag kl. 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY, hvor de er i fuld gang med at renovere et 127 kvm typehus i Horsens.

LÆS OGSÅ: Sød historie: Derfor fik Naja en talisman af Loay