Skifter navn efter kritik i 'Løvens hule'

I 'Løvens hule' fik Roald at vide, at hans virksomheds udtryk stank, så med hjælp fra løverne er det nu ved at blive ændret - og så fik Roald også at vide, at han lignede Patrick Swayze og snakkede meget om sin kæreste.

I 'Løvens hule'-regi var det småpenge, da de to løver Christian Arnstedt og Jesper Buch for første gang slog sig sammen og købte 25% af iværksætteren Roald Dibberns træsmykkevirksomhed DIBB Design for 25.000 kroner hver.

LÆS OGSÅ: CHOK! Hacket lige inden 'Løvens hule'

En personlig investering

Men de to investorer blev inspirerede af 21-årige Roalds gåpåmod og valgte at bakke op om hans nystartede iværksætterrejse.

- At investere i DIBB Design var en personlig investering, og for at støtte unge mennesker, der brænder for iværksætteri, fortæller Jesper Buch i en pressemeddelelse, hvor også Christian Arnstedt giver samme forklaring.

- En af de vigtigste ting ved 'Løvens Hule' er, at programmet kan inspirere folk til at tro på, at det kan lykkedes, understreger han.

Jesper Buch, Roald Dibbern og Christian Arnstedt arbejder nu sammen om DIBB Design

Jesper Buch og Christian Arnstedt lavede deres første fælles investering med hjertet i DIBB Design (Foto: PR).
Jesper Buch og Christian Arnstedt lavede deres første fælles investering med hjertet i DIBB Design (Foto: PR).

LÆS OGSÅ: 'Løvens hule'-iværksættere: Det var ikke vores idé

Skifter navnet ud

Siden har løverne hjulpet den 21-årige Roald med et nyt logo og ikke mindst et nyt virksomhedsnavn, hvilket Jesper Buch foreslog allerede i programmet med kommentaren om, at virksomhedens daværende udtryk "stank".

- Navnet kommer nok til at blive By Dibbern. Det er bare lige at finde det rigtige tidspunkt at skifte over til det, fordi folk vil jo også huske DIBB Design-navnet, så der skal være en god overgang, så folk stadig forbinder brandet med det, det er, forklarer Roald til Realityportalen.

I 'Løvens hule' fik Roald at vide, at han nok burde skifte virksomhedens navn, og det var han klar på

Roald Dibbern præsenterede virksomheden DIBB Design i 'Løvens hule' (Foto: Per Arnesen/DR)
Roald Dibbern præsenterede virksomheden DIBB Design i 'Løvens hule' (Foto: Per Arnesen/DR)

LÆS OGSÅ: Kunne du kende Peter fra L'EASY i 'Løvens hule'?

Dirty dancer

Men én af de andre løver gav i den grad også Roald noget at gruble over. Jacob Risgaard sammenlignede ham nemlig med en ung Patrick Swayze, men det navn forsvandt for Roald efter optagelserne.

- Sidste torsdag sagde de det så til sidst i afsnittet, og der tænkte jeg: Det er jo ham, jeg har ledt efter navnet på i et halvt år nu, griner Roald.

- Så blev jeg nødt til at Google det, og nu har jeg også set Dirty Dancing! Men jeg synes ikke, jeg ligner ham så meget der - det var nok en anden film, jeg skulle have set, griner iværksætteren.

Patrick Swayze i filmen Point Break kan Roald bedre gå med til, han ligner

Patrick Swayze og Roald Dibbern - ligner de hinanden? (Foto: Point Break/PR og Per Arnesen/DR)
Patrick Swayze og Roald Dibbern - ligner de hinanden? (Foto: Point Break/PR og Per Arnesen/DR)

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Panik i 'Løvens Hule'

Nævner kæresten 1000 gange

En anden kommentar, Roald fik med på vejen fra 'Løvens hule' var, at han var en god dreng, hvilket blandt andet kunne ses ved, at han ifølge Jesper Buch nævnte kæresten "1000 gange".

- Jeg synes godt nok ikke, jeg nævnte hende så meget, men det var hende, der gav mig idéen til virksomheden, for det startede som en gave til hende. Og jeg holder af hende, så der er helt fint, griner Roald.

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen efter 'Luksusfælden'

Kæresten Ditte-Marie har dog også mærket til, at der er kommet fut under kedlerne i Roalds virksomhed.

- Det har været en stor omvæltning at bo sammen og skulle til at være iværksætter. Sådan et iværksætterhjem flyder nogle gange med ting, og det er ikke altid helt så meget fokus på kæresten som virksomheden. Det er tilvænning for begge to, men det er heldigvis lykkedes, forklarer Roald, der bor med kæresten i en lejlighed i Sønder Bjert ved Kolding.

Kæresten Ditte-Marie fik de allerførste øreringe, der startede virksomheden

Roald og kæresten Ditte-Marie bor sammen i Sønder Bjert tæt ved Kolding (Foto: Privat)
Roald og kæresten Ditte-Marie bor sammen i Sønder Bjert tæt ved Kolding (Foto: Privat)