'Single'-Mathilde hygger sig på Roskilde Festival

Mathilde er helt okay ovenpå bruddet med Remee.

Tidligere på ugen afslørede Remee Jackman og Mathilde Gøhler, at de ikke længere er et par. Bruddet sker blot syv måneder efter, de blev forældre til datteren Lelou.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

-  Som mange af jer har bemærket, har der ikke været en masse traditionelle familiebilleder på min profil på det seneste. Det skyldes, at vi ikke længere er en familie i den traditionelle forstand. Heldigvis kommer familie i en masse kærlige former, og Remee og jeg har ikke været et par i et godt stykke tid, skrev Mathilde i et opslag på Instagram i mandags.

I går dukkede den nyslåede single-babe så op på Roskilde Festival, hvor hun gladeligt stillede op til interview med den fremmødte presse i mediebyen på festivalen. Her lød et af spørgsmålene blandt andet, hvordan livet efter bruddet er, og her var svaret klart.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

- Det er så okay, lød det fra Mathilde. Flere detaljer om bruddet eller hendes liv som single fik pressen ikke. Hun ønskede heller ikke at svare på, hvordan parret får det til at fungere med børnene.

- Det er en privat sag, lød det venligt med det vanlige smil fra modellen.

Mathilde og Remee nåede at danne par i otte år, og sammen fik de børnene Kenya og Lelou. De har også optaget fire sæsoner af deres egen reality-serie 'Remee og Mathilde', hvor de i den seneste sæson endda talte om flere børn efter fødslen af Lelou. De drømme gik dog i vasken, og parret er nu gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

Se hele videoen med Mathilde øverst i artiklen.