Simone gav Philip ultimatum: Ændrede hans liv

Philip May åbner endnu en gang op om sin fortid og forholdet til sin bedre halvdel Simone Hvenegaard i podcasten '112 for knuste hjerter'.

Energibomben over dem alle Philip May, som er kendt fra 'Paradise Hotel', har i en ung alder oplevet mere end de fleste. Med en fortid i forsvaret, præget af forfærdelige hændelser, har tilværelsen langt fra været en dans på roser for den tidligere paradiso.

LÆS OGSÅ: Janni forrådt af tætte veninder: De vil ødelægge mit forhold

Artiklen fortsætter under videoen...

I et ubevidst forsøg på at bedøve fortidens dæmoner, kom Philip ud i et kokainmisbrug, som i perioder har haft store konsekvenser for hans forhold til sin store kærlighed Simone Hvenegaard.

LÆS OGSÅ: Sådan har I aldrig set Karsten Ree

Parret, som mødte hinanden på luksushotellet i paradiset tilbage i 2015, vidste ikke dengang, at de gik et turbulent forhold til hinanden i møde, præget af stor forelskelse blandet med tillidsbrud på tillidsbrud.

- Elsker du virkelig kokain mere end du elsker mig?, lød spørgsmålet fra Simone til Philip i sin tid. Det skærer stadig i hjertet på Philip, når han siger den sætning højt i dag, og denne gang i podcasten '112 for knuste hjerter', hvor han endnu en gang fortæller sin historie.

LÆS OGSÅ: Romantisk ferie: Pernille Nygaard og Kåre Quist nyder varmen

Philips store frygt for at miste igen

Philips fortid taget i betragtning, hvor han har mistet flere kammerater til krig, er der ikke noget at sige til, at han om nogen er bange for at miste.

- I forvejen er jeg så bange for at miste, og at miste hende, som var min ultimative store kærlighed, det ville betyde den samme store sorg. Så jeg er så bange for, at hun går fra mig, hvis hun får sandheden, fortæller Philip, som i lang tid, forsøgte skjule misbruget, men uden held.

- Enten så ringer du til et misbrugscenter nu, eller også skal vi aldrig nogensinde være sammen igen, sådan lød ultimatumet til Philip fra Simone.

LÆS OGSÅ: CHOK: Nu er det slut

Først her begynder erkendelsen at ramme den unge mand. Fortiden haler ind på ham, han er ved at miste sin store kærlighed, og stofferne bliver en form for selv-medicinering, som han ikke kan kontrollere.

Problemet er stort, og det er bearbejdningen af fortiden i den grad også.

For Philip finder ud af, at han lider af PTSD, og selvom han aldrig slipper 100% for traumerne, så er han nu et sted, hvor han har fået arbejdet med sig selv og er taknemmelig for sit liv.

LÆS OGSÅ: CHOK: Færdig som vært på 'Paradise'

Philip, som i dag er 33 år gammel, er stolt af sig selv den dag i dag, men der er stadig ting, som gør ondt for ham at tænke tilbage på, fordi det er ting, han aldrig kunne finde på at gøre nu. I dag har parret Vilmar på fire år, og alle bor de sammen i Slagelse.