SE VIDEOEN: Mascha og Troels er blevet gift

Mascha og Troels blev mand og kone ved en smuk vielse på Fyn.

11.30 ringede kirkeklokkerne i Holckenhavn Slotskirke ved Nyborg, og Mascha Vang gik ned ad kirkegulvet med sin  far under armen. De gik mod Maschas udkårne, Troels, som stod klar iført flot gallauniform fra flyvevåbnet og modtog sin Mascha med et stort og kærligt smil.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Mascha Vang gift en tirsdag

De to blev gift for øjnene af familie og venner, som havde svært ved at holde tårerne tilbage. Parret har netop forladt kirken, og nu fortsætter de altså videre til reception og fest på Holckenhavn Slot.

Efter vielsen kom Mascha og Troels storsmilende ud af kirken, hvor de mødte den fremmødte presse, og Mascha fik god støtte af sin mand, idet brostenene foran kirken gav hende problemer med hælene under kjolen.

- Hr og fru Vang, lød det fra Mascha, da hun viste ringene frem og stillede i vanlig venlig stil op til billeder, mens gæsterne begyndte at komme ud af kirken.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

Se den fine video af Mascha og Troels, der kommer ud af kirken, øverst i artiklen, og se videoen herunder, hvor Mascha Vangs dansepartner fra 'Vild med dans' afslører detaljer om festen og hans gave til brudeparret. Thomas Evers Poulsen får en central rolle i fejringen af sin gode veninde, idet han skal være toastmaster.