SE VIDEOEN: Amalie genforenet med sine piger

Der bliver krammet, sunget, leget fange og pustet ballondyr.

Amalie Szigethy har ikke set sine piger, Josephine og Hannah, i syv dage, men det blev der i dag lavet om på. Klokken 17.00 onsdag den 21. december hentede Amalie nemlig pigerne hos ekskæresten Mikkel Skelskov, der har nægtet Amalie samvær med deres fælles børn, siden han onsdag i sidste uge hentede dem fra skole og vuggestue og kørte på juleferie uden Amalies samtykke.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnene: Vi ses snart igen

Det er i dag besluttet i Familieretshuset, at Amalie skal have den midlertidige bopælsret, indtil afgørelsen om fuld forældremyndighed og bopælsret bliver afgjort.

– Jeg er simpelthen bare så utrolig lettet, og jeg er glad for, der er retfærdighed i systemet. Man bliver jo så bange, når ens børn bliver taget væk, og man ikke kan få kontakt til dem. Jeg har aldrig prøvet at være væk fra dem så lang tid. Det har været det mest smertefulde i mit liv, fortæller Amalie til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mikkel efter afgørelsen: Forrykt

Efter overbringelsen er Amalie kørt med pigerne til Hørsholm, hvor de nu skal bo. Aftenen er brugt sammen med mormor og to af Amalies tætte veninder.

I videoerne, som mormor Lotte har delt på Instagram, ses store smil, grin, omsorg og kærlighed. Der bliver krammet, sunget, leget fange og pustet ballondyr.

LÆS OGSÅ: Mikkel 'Ræv' er blevet far: Afslører navnet

Se videoerne herunder: