SE HER: Derfor vil Bendtner ikke flytte fra Danmark

Selvom det ikke er muligt at udleve fodbolddrømmen lige nu, så ser Bendtner mange fordele ved endelig at have en base i Danmark.

Nicklas Bendtner har ikke boet mange år i Danmark i sit voksne liv. Sådan er det, når man er en verdenskendt fodboldspiller, som har spillet for klubber som blandt andet Arsenal, Juventus og Birmingham.

Selvom Bendtner har et bankende hjerte for fodbold, er der dog fordele ved at bo i Danmark, som han har gjort, siden han skiftede klub til F.C. København. Kontrakten med klubben blev dog ikke forlænget efter første sæson, og siden har fremtiden været uvis for fodboldtalentet. Én ting er dog sikkert, der er mange fordele ved at bo i Danmark.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Disse deltagere fandt hinanden efter 'Ex on the Beach'

I det seneste afsnit af Dplay-serien 'Bendtner & Philine' fortæller Bendtner, at han ikke har lyst til at sætte sit liv på pause, som det kræves af ham, hvis han beslutter sig for at fraflytte Danmark lige nu.

- Så skal jeg rive alt op, når jeg har alt det, jeg gerne vil have tæt på. Samtidig med, at jeg lige nu kan bygge for fremtiden. Hvis jeg rykker væk igen, skal jeg udsætte det et år eller to, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk drømmer om at blive den nye reality-familie i Danmark

Kvalitetstid med sønnen

Bendtner har sønnen Nicholas på ti år, som han deler med ekskæresten Caroline Fleming, og ifølge fodboldspilleren har forholdet til sønnen en afgørende rolle i hans beslutning om at blive i Danmark.

- Det gode ved at komme tilbage til danmark er selvfølgelig, at jeg for første gang nogensinde bor i det samme land som min søn. Jeg har min familie tæt på. Mine venner har fået børn, og jeg kan være en del af deres liv også. Så der er klart en masse positive ting ved at være kommet tilbage til danmark, fortæller han.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Amanda er gravid: Måtte alene til scanning

Måske om nogle år

Dog vil Bendtner endnu ikke udelukke, at han på sigt kunne finde på at bosætte sig i udlandet.

- Om jeg bliver boende her hele livet, det er jeg lidt usikker på. Men i hvert fald for nu, så nyder jeg det rigtig meget.

Se afsnittet af 'Bendtner & Philine' på Dplay. Der sendes nye afsnit hver torsdag klokken 10.

LÆS OGSÅ: Annas had-forhold til paradiso: Når vi talte sammen, var det fuldt ud fake

Se klippet, hvor Bendtner fortæller, hvorfor han nyder at bo i Danmark

LÆS OGSÅ: Mathias og Asbjørns store joke: Derfor gjorde vi det

LÆS OGSÅ: Vred Philine rejser væk på Bendtners fødselsdag: Jeg gider ikke fejre ham