SE BILLEDERNE: Jackie viser resultatet efter operation

Jackie deler før- og efterbilleder af sin omfattende operation.

I starten af marts blev 35 årige Jackie Navarro opereret og fik foretaget tre omfattende operationer. Den smukke stjerne fra ‘Forsidefruer’ har længe overvejet operationerne, efter hun har født de fire børn, Theodor, Victor, Cherie og Chloé Valentina, og kunne se, at det havde sat sine spor på blandt andet maven.

LÆS OGSÅ: TV3 indkalder 'Forsidefruer' til møde: Her er dommen

Forandringerne på maven kunne nemlig ikke bare trænes væk, så Jackie Navarro har fået opstrammet bugmuskulaturen, da hendes mavemuskler har været delte, og derudover har hun også fået foretaget et brazilian butt lift – en operation, hun også fik for omkring to år siden.

– Jeg har også fået lavet noget, som hedder high definition liposculpture, hvor man går ind og ændrer på skulptur og talje, har Jackie tidligere forklaret til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Derfor stak Mary af: Savnede familien

Nu mere end en måned efter operationen er Jackie klar til at vise resultatet frem.

- Operationen tog omkring 4 timer. Jeg kender kun én her i Danmark, der kan lave den slags detaljer på kroppen. Det er endnu ikke blevet så stort i Danmark, som det er mange andre steder i verden. Jeg er så glad for resultatet. Jeg har været så nervøs for at lave denne her operation, og jeg fortryder ikke et sekund, jeg gjorde det, skriver Jackie i opslaget.

LÆS OGSÅ: Går fra hinanden: Kærlighed gjorde mig blind og naiv

Jackie gør opmærksom på, at hun har fået operationen for sin egen skyld.

- Fordi man bliver opereret, gøre det ikke din krop perfekt, men man får et bedre jeg, skriver Jackie.

LÆS OGSÅ: Christiane løfter sløret: Intimt bryllup

Se før- og efterbilleder herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Jackie Navarro (@jackienavarro)