Sandra fra 'De unge mødre': Jeg er flyttet på krisecenter

Sandra er flyttet på krisecenter, da hun er flygtet fra sin ekskæreste, som hun er bange for.

Sandra kæmper lige nu for at få sine to børn hjem, som er anbragt i en plejefamilie i Jylland. Børnene er anbragt, fordi Aarhus kommune ikke finder Sandra egnet som mor på nuværende tidspunkt, men Sandra giver ikke op, og hun prøver derfor at efterleve kommunens punkter i hendes handleplan, som blandt andet omhandler punktet 'stabilitet' - et punkt, som ikke kan findes i Sandras liv lige nu, som er "rodet", som hun selv beskriver det.

- Det er ingen hemmelighed, at mit liv lige pt er virkelig rodet og svært at navigere rundt i. Jeg er ikke på talefod med min mor, og det har jeg fundet fuldstændig fred med, da det er et nødvendigt valg for mig selv, og en vigtig del af min udviklingsproces, skriver Sandra på Instagram, hvor hun også afslører, at hun har været hos politiet for at få et polititilhold på sin ekskæreste, som hun frygter.

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte i nat ringe 112

Sandras mor bakkede ekskæresten op, og det har også haft indflydelse på, at Sandra ikke taler med sin mor i dag. Sandra befinder sig i dag på et krisecenter på en hemmelig adresse for at passe på sig selv mod ekskæresten.

- Det ikke sjovt at stå i den situation. Jeg frygter hele tiden, at ham, som jeg er flygtet fra, lige pludselig står der igen. Så for at passe på mig selv og for at undgå at få flere ar, valgte jeg sammen med min rådgiver at flytte for en periode, fortæller Sandra, der allerede kan mærke, at hun er på vej i den rigtige retning.

LÆS OGSÅ: Sandras børn skulle ikke have en far: Jeg er bekymret for de mænd

Ønsker fokus på børnene

Sandras liv har aldrig været helt nemt. Allerede som barn kæmpede hun med en voldelig far, og som 10-årig bliver Sandra anbragt uden for hjemmet. Nu er Sandras to børn også anbragt, men Sandra ønsker, at hun kan bryde kæden og få sine børn hjem igen.

- Lige nu ønsker jeg at hele og forhåbentligt få mine smukke skabninger hjem igen. Jeg savner dem så inderligt meget, og de mangler. Heldigvis er det en stor trøst at vide, at de har det godt. De skal heller ikke trækkes med ind i det her, så det gør mig inderst inde tryg, at de er trygge, fortæller Sandra på Instagram.

Realityportalen har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Sandra, men hun ønsker ikke at kommentere yderligere på sagen.

LÆS OGSÅ WOW! Kan du genkende 'De unge mødre'-deltageren Maria Krogh?

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører nyt permanent look