Sæson 2 klar: Her er den nye 'Bachelor'

Efter tre år som single er Philip nu den ene af to bachelorer i Caribien, hvor anden sæson skal optages. 20 kvinder skal stadig findes, og tilmeldingen er åben.

Tilbage i foråret fulgte mange af os med, da Casper Berthelsen og Jaffer Janjooa i jagten på kærligheden delte roser ud til den ene smukke kvinde efter den anden.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor du kan se en præsentation af den nye 'Bachelor'...

LÆS OGSÅ: Efter 'Bronuts' afslutning: Det skal jeg leve af nu

I 2022 begynder et både romantisk og dramatisk eventyr igen, for 'Bachelor' vender tilbage, og den ene af de to bachelorer til sæson to er allerede fundet.

Han hedder Philip Geisler Berg, er 27 år, iværksætter og fra København.

- Jeg er et super energisk og ambitiøst menneske. Jeg elsker ekstremsport: At springe faldskærm, kitesurfe og waveboard. Udover det, er jeg instruktør i en vindtunnel, så jeg er en meget aktiv type, fortæller den nye 'Bachelor'-fyr om sig selv.

Sidste år foregik optagelserne på Rhodos, og når det igen går løs, vil det være i smukke rammer i Caribien.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par deler glædelig nyhed

'Bachelor' søger kvinder

Philip er naturligvis med i programmet, fordi han søger kærligheden. Han har været single i tre år, og nu forsøger han sig med et datingprogram.

- Jeg har ikke noget problem med at åbne op og være sårbar, og jeg er i bund og grund en følsom person. Jeg vil rigtig gerne have en kæreste, siger han.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dummer sig: Bruger 50.000 på Bjerrehuus

Måske vil Philips eneste ene være blandt de 20 kvinder, som rejser til Caribien i begyndelsen af 2022. TV 2 søger stadig kvinder, og lyder Philip som din drømmemand, og er du åben for at møde og date både ham og den anden bachelor, så tilmeld dig til casting her. 

Optagelserne til 'Bachelor' sæson 2 finder sted i januar og februar 2022 og varer i cirka fire uger. 

LÆS OGSÅ: Realitypar deler glædelig nyhed: Det var ikke planlagt

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Philip Geisler Berg (@philipgberg)