Premiere på 'Avatar: The Way of Water', Imperial, 08/12 2022 

Jaffer Janjooa
Bolette Birch
Foto: Henrik R. Pertersen.
Premiere på "Avatar: The Way of Water", Imperial, 08/12 2022 Jaffer Janjooa Bolette Birch Foto: Henrik R. Pertersen.

Sådan skal 'Bachelor'-parret holde jul

Parret, som elsker julen, må undvære hinanden den 24. december.

Hvis man følger de to 'Bachelor'-turtelduer Jaffer og Bolette på Instagram, er man ikke i tvivl om, at de elsker julen og ikke mindst hinanden.

LÆS OGSÅ: Husker du ‘Tvillingerne og julemanden’? Laver ny serie med Jaffer og Bolette

Artiklen fortsætter under videoen med Jaffer og Bolette til Zulu Comedy Galla tidligere på året. 

Men den 24. december kommer parret hverken til at danse om juletræet sammen, spise julemad sammen eller åbne gaver sammen.

- Vi skal holde jul hver for sig. Jaffer med sin familie, og jeg med min familie. Og så holder vi juledagene sammen med nogen julefrokoster og sådan noget, fortæller parret, som lige er flyttet i hus, hvilket også præger ønskelisten i år.

LÆS OGSÅ: Anden 'Bachelorette' er kendt reality-stjerne

- Det er meget ting til huset, der hvert fald står på min ønskeseddel, lyder det fra Bolette, og Jaffer er enig, men har samtidig en lidt anderledes tilgang til det med gaveønsker juleaften.

- Jeg synes, det er fedt, at jeg ikke har ét specifikt ønske, for så bliver jeg glad for alt, hvad folk giver mig, forklarer Jaffer, som til gengæld godt ved, hvad han kan lide at spise i juletiden.

LÆS OGSÅ: HER ER HUN: Danmarks første ’Bachelorette’

- Vi elsker begge julen, og så synes jeg også, at man gerne må spiser klejner og brunkager og jødekager og juleskum - og så kan man være sund alle de andre dage, fortæller Jaffer og tilføjer:

- OG ÆBLESKRIVER!

LÆS OGSÅ: Geggo beskyldt for at lyve