Jeppe Bjerregaard (Foto: Michael Stub)
Jeppe Bjerregaard (Foto: Michael Stub)

Sådan har de det i dag: Venner med fordele

Jeppe fortæller Anne, at han ikke kan se deres forhold udvikle sig til næste stadie.

Anne dukkede op i 'Ex on the Beach'-villaen for Jeppes skyld, og der var ingen tvivl om, at gensynet vakte følelser hos begge parter. Alligevel havde Anne sine bekymringer, fordi Jeppe førhen havde behandlet hende dårligt.

Efter 'Ex on the Beach'-eventyret er slut, og de begge er vendt tilbage til hverdagen, er Jeppe nu afklaret med, at han ikke kan se forholdet nå videre end blot hygge. Det fortæller han Anne i det seneste afsnit af 'Efter Ex'.

- Jeg tænker fremadrettet, at vi skal tilbage til det, vi normalt var. Jeg tror ikke på, det udvikler sig på noget større plan, siger Jeppe til Anne i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili lagt for had: Nu siger hun fra

Heldigvis tager Anne det med oprejst pande, hun vil nemlig hellere nøjes med den smule, Jeppe kan tilbyde, end helt at skulle undvære ham i hendes liv.

- Jeg vil hellere tilbage til det, vi havde før villaen, for jeg holder jo mega meget af ham og vil gerne være i hans liv, om det så er som ven eller ej, lyder det tappert fra Anne.

LÆS OGSÅ: Christiane opløst i tårer: Sorgen sidder som en knude i maven

Se klippet herunder, hvor Jeppe fortæller Anne, at han hellere vil være venner (med fordele), eller se det fulde afsnit af 'Efter Ex' på discovery+ allerede nu

 LÆS OGSÅ: Christel kommenterer på Teiturs nye flirt