Mascha Vang, 41, lever som de andre deltagere et meget selvstændigt liv. Som blogger og influencer kan Mascha selv planlægge sin hverdag.

- Det hårdeste for mig bliver, at andre skal bestemme over mig og min tid, fortæller Mascha. (Foto: Per Arnesen)
Mascha Vang, 41, lever som de andre deltagere et meget selvstændigt liv. Som blogger og influencer kan Mascha selv planlægge sin hverdag. - Det hårdeste for mig bliver, at andre skal bestemme over mig og min tid, fortæller Mascha. (Foto: Per Arnesen)

Så rig er Mascha Vang

Trods halvering i indtægterne i 2020, tjener Mascha stadig millioner.

Det går godt for Mascha Vang. Selvom hendes virksomhed har lidt under corona, kan hun alligevel præsentere et overskud i millionklassen.

Det skriver BT, der har talt med den succesfulde forretningskvinde og influencer.

I det herrens år 2020 kunne Mascha hive halvt så meget ud, som hun var vant til, men overskuddet landede alligevel på en million kroner.

LÆS OGSÅ: Anne K. i tvivl om Nikolaj: Han kører dobbeltspil

Til BT fortæller hun dog, at hun ikke er gået helt fri af corona:

- Corona er helt klart skyld i resultatets størrelse, men jeg har til en vis grad været heldig, da jeg stadig har haft nogle positive aktiviteter trods markant nedgang.

41-årige Maschas enkeltvirksomhed har været en god forretning, og den populære instagrammer kan trygt bryste sig af at være millionær. Hun har nemlig fået udbetalt et udbytte på præcis en million kroner i 2020, ligesom hun har et holdingselskab ved siden af, der i skrivende stund har en egenkapital på mere end 10,5 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-stjerne i tvivl: Er kærligheden nok?

Siden hun deltog i en af de første sæsoner af 'Paradise Hotel', er Mascha blevet en kendt influencer, der både optræder på tv og ellers tjener penge gennem sine sociale medier og sin blog.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Jeg fortryder mine bryster