Rystet Amalie: Jeg føler det som et overgreb

Stjernen fra 'Forsidefruer' er både i chok og ked af det efter onsdagens oplevelse, hvor hun sammen med sine to små piger blev udsat for indbrud.

Amalie Szigethy fik sig en grim overraskelse, da hun onsdag eftermiddag kom tilbage til sin bil efter at have hentet sine piger i institution.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Amalie og Jackie fortæller om deres juletraditioner... 

LÆS OGSÅ: Türker og Ninos jubler efter konkurs: Nu genopstår 'Bronuts'

Ruden til hendes bil var smadret, og hendes pung med dankort samt Yves Saint Laurent-taske til 16.000 kroner var stjålet. Hun havde kun været væk i 10 minutter fra bilen.

- Det er meldt til politiet, og jeg laver selvfølgelig en forsikringssag. Jeg er bare rystet, at nogen kan finde på det her, siger Amalie i en story.

Nordsjællands politi kører nu en sag.

Det er desværre anden gang, det sker, at en tyv lægger vejen forbi Amalies bil for at smadre ruden. Sidste gang, som var for omkring tre måneder siden, var det 'Forsidefruens' iPhone, der var væk. Denne gang havde Amalie gemt sin taske bag det højre forsæde, hvor tyvene havde smadret ruden, og hun havde lagt poser og jakker over, så man ikke kunne se den. Men det har altså desværre ikke forhindret indbruddet.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinderpar skjulte stor hemmelighed

Har grædt så meget

Nu har Amalie sendt en efterlysning ud på Instagram, da hun meget gerne vil have sin taske tilbage.

Én ting er at miste sine dyre ting, men for Amalie er det værste, at tyveriet har fundet sted lige ude foran hendes døtres institution.

- Jeg følte, jeg blev udsat for overgreb. Og mine piger var vidne til det hele. Har grædt så meget, fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er årets par 2021?

Hun kan ikke lade være med at bekymre sig om, at tyvene nu har hendes personkort og ved, hvor hun bor.

- Tyve og kriminelle vader rundt om vores guld og røver forældres biler! Jeg er ikke den første! Føj hvor burde i skamme jer, lyder det.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Paradise Hotel'-fyr er ny bachelor