Rørt Jesper Buch: Jeg vil gerne se mine børn blive ældre

Da 'Løvens Hule' rullede over skærmen torsdag aften på DR, fortalte Anders Kjærgård Nielsen bag virksomheden Muscle House, at han havde været ramt at stress og måtte melde sig syg.

- Lige nu laver jeg ikke så meget. Jeg fik stress i april, så jeg er først kommet tilbage nu her, svarer Anders, da han bliver spurgt ind til sin rolle i virksomheden.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Line og Lasse forklarer deres relation i dag til premiere på 'Vildmænd'...

LÆS OGSÅ: IKKE SET FØR: Hun skal være vært på MGP

Selvom svaret ikke var det svar, som løverne havde forventet og håbet på, fik det flere af dem til at åbne op og fortælle om deres egne oplevelser med stress.

- Jeg har selv været nede med stress i otte måneder. Det er vigtigt, at vi får sagt det højt, så dem der er i den proces nu ved, at der er en verden på den anden side, fortalte Mia.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Stjerner i trøjen’-deltager hentet i ambulance

Mias ærlighed blev Jesper Buch stikord til at åbne op for sluserne, selvom han normalt er en smule hård i kanten.

- Jeg er selv i gang med at evaluere mit liv. Jeg er en midaldrende mand, har jeg fået at vide af min psykolog. Jeg har brugt 20 år i overhalingsbanen. Det går ud over min søvn og mit humør, og nu skal jeg til at slappe mere af, hvis jeg skal blive mere end 65. Og det vil jeg gerne. Jeg vil gerne se mine børn blive ældre, få børn og så videre, forklarer Just Eat-millionæren og fortsætter med et vigtigt budskab:

- Vi skal lytte. Vi skal passe på, og vi skal være ærlige, slutter han.

LÆS OGSÅ: Stor ændring efter 'Løvens hule': 'Vild med dans'-stjerne med som investor

Se klippet fra 'Løvens hule' herunder, hvor der bliver snakket åbent om stress. 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af DR1 (@dr1tv)