Risgaard i kæmpe nederlag til Buch

Jesper Buch øger sin føring til sin kollega og gode ven, så nu er der endnu større grobund for drilleri.

Gennem hele syvende sæsonen af 'Løvens Hule' har seerne kunnet nyde den kærlige fejde mellem Jacob Risgaard og Jesper Buch, som begge yndede at pudse deres egoer af og drille hinanden. Drillerierne sikrede dem sågar prisen som årets par, da der skulle deles Zulu Awards ud.

LÆS OGSÅ: David vender Sille ryggen: Dater på ny

Men selvom sæsonen er slut, så er Jacob og Jesper slet ikke færdige med at drille hinanden, men det ser ud til, at Jesper Buch løber med sejren, for i går slog Jesper endnu et søm i Jacobs kiste. Det skete, da det nye Euroman for april måned ramte landets butikker med Jesper på forsiden.

En af de ting, Jesper har drillet Jacob med gennem sæsonen, er nemlig netop, at han aldrig har været på forsiden af Euroman, og nu pryder hanløven, som stiftede JustEat, altså endnu en gang forsiden, hvilket han bestemt ikke lader gå stille forbi.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Sådan friede kæresten

- Så er det nye Euroman i alle kiosker i DK. I’m sorry Jacob Risgaard, men der står 2-0 nu. En lang artikel om refleksioner, som forhåbentligt kan bruges af noget eller nogen og måske også et par afsløringer. Happy reading, skriver Jesper Buch og kvitterer med et hashtag, der spørger, om Jacob har været på forsiden af magasinet.

I kommentarsporet på Instagram finder man Jacob, der på sin vandte nordjyske facon helt tørt skriver:

- Kære Euroman. Skal I noget i april, maj og juni?

LÆS OGSÅ: TV 2-vært udsat for pengeafpresning: Dybt krænkende

Euroman: Chancerne er ikke-eksisterende

Hos Euroman er de glade for, at begge hanløver er interesserede i at komme på forsiden, men de ønsker ikke at kommentere yderligere på løvernes interne kamp eller planerne om fremtidige forsider. Adspurgt om chancen for for første gang i magasinets historie at sætte den samme person på forsiden tre måneder i træk er svaret dog klart.

LÆS OGSÅ: Hård løve er blevet blød i knæene: Smask forelsket i kendis

- Chancerne er ikke-eksisterende, da det vil være meget besynderligt at have den samme person på forsiden tre måneder i træk, lyder det fra chefredaktør Kristoffer Dahby Ernst.

Se Forsiden herunder, og køb det nyeste nummer af Euroman allerede i dag.

View this post on Instagram
 

A post shared by Jesper Buch (@jesperbuch)