Realitystjerne dummer sig: Bruger 50.000 på Bjerrehuus

Pengene fik hurtigt ben at gå på for Oliver Bjerrehuus og Kevin 'Bro' Andreasen.

Det er måske de færreste, der kender til det problem, hvor man står og har 50.000 kroner, som man ikke ved, hvad man skal stille op med.

Men nogle gør, og Kevin 'Bro' Andreasen er en af dem. Det fortæller han i første afsnit af 'Talkshowet', hvor tv-værten Thomas Bense inviterer en række kendte danskere ind i studiet, som denne gang er flyttet ind i en bil og rykket ud i landet.

Artiklen fortsættes under videoen med Gunnvør, der fortæller om den nye sæson 'Forsidefruer'...

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Landmand søger kærlighed'-deltager kørt galt

Thomas Bense spørger Bro om, hvad det dummeste, han har brugt penge på, er, og sangstjernen fortæller om en aften i selskab med Oliver Bjerrehuus, hvor det hele endte lidt ude af kontrol.

- Så ringede jeg til én, jeg kan ikke huske, hvem det var, og sagde: "Jeg har 50.000, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre." Han sagde: "Køb en limousine, og så bare kør' rundt,", fortæller Bro.

Det råd bestluttede de to venner sig for at følge, så de kørte til Tisvilde i en limousine og lod bilen stå natten over.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltager viser sin krop frem: Skal jeg opereres?

- Så da jeg kom ud og skulle hjem dagen efter, så stod den bare på 28.000. Så sagde jeg: "Du kan lige så godt kører mig hjem," siger Bro.

Bro nævner, at det er mange år siden, at den dyre køretur fandt sted, og at han dengang var en ung knægt, der kun lige var begyndt at tjene penge. Men spørgsmålet er, om det nu også er så mange år siden.

- Det var inden corona, griner Bro.

LÆS OGSÅ: TV-lægens hustru taler ud: Jeg blev voldtaget

'Talkshowet' sendes hver søndag klokken 10.00 med start fra søndag den 12. december og kan ses på Pixel.tv.