Populær tv-dommer hemmeligt gift

TV-stjerne afslører den rørende historie, der ligger bag parrets beslutning om at blive gift i hemmelighed. 

Jakob Mielcke sagde sidste år 'ja' til sin udkårne, Ditte, uden at offentligheden fik nys om det. Parret, som ellers ikke har haft travlt med at blive gift, fik nemlig sidste år en sørgelig nyhed, der gjorde, at der kom skub i bryllupsplanerne: Jakob Mielckes far var blevet alvorligt syg.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Lene Beier rydder op efter Stines fest

- Min far har været syg i lang tid, og han er nu død. Det var min fars ønske at være med til vores bryllup, og det var mit ønske, at han skulle være der, fortæller en berørt Jakob Mielcke til HER&NU, da vi besøger ham ved hans restaurant ‘Mielcke og Hurtigkarl’ på Frederiksberg i København.

Ønsket gik heldigvis i opfyldelse, da Jakob Mielcke og Ditte sidste sommer fejrede deres bryllup i selskab med Jakobs far. Grundet omstændighederne valgte de at holde brylluppet intimt og  privat.

- Vi blev gift på Frederiksberg Rådhus, og så tog vi hen til resturanten bagefter. Det var en meget privat begivenhed, hvor vi kun var en lille snæver kreds, fortæller Mielcke.

LÆS OGSÅ: Andreas Jessen ændrede livsstil for ny rolle

Jakob Mielcke friede til Ditte for lang tid siden, og han har aldrig været i tvivl om, at det var hende, han skulle afgive sit ja til. Parret, som er forældre til to, har hele tiden haft planer om at blive gift, men de har ikke haft travlt.

-  Vi er ret uromantiske på det punkt. Vi kunne sagtens være blevet gift tidligere, hvis det havde været vildt vigtigt for min kæreste eller mig. Lige pludselig var det dog en anden begivenhed, der gjorde, at det var nu, fortæller Jakob Mielcke.

LÆS OGSÅ: Mads fra 'Landmand søger kærlighed' Overvældet af opmærksomhed

Jakob Mielcke er aktuel som vært og dommer i 'Hell's Kitchen', som har premiere i aften onsdag d. 26. august klokken 20.00 på TV3.