Populær TV 2-vært stopper

Den populære vært havde i weekenden sin sidste vagt på 'Go' morgen Danmark'.

Efter syv år som vært for TV 2-programmet 'Go' morgen Danmark' har 53-årige Puk Elgård valgt at sætte punktum. Det gjorde hun den 31. oktober, hvor hun sendte direkte for sidste gang fra studiet i Tivoli i selskab med sin gode kollega Steen Langeberg.

Beslutningen er grundigt overvejet, og nu er Puk klar til, at hun skal prøve noget nyt i sin karriere.

LÆS OGSÅ: Karina taler ud om ny kræftsygdom

Artiklen fortsættes under videoen med Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt, der er til 'Knæk Cancer Live'...

- Hvor har det været fedt at sidde i den røde sofa som vært på 'Go' morgen Danmark', men nu er det slut. Jeg har min sidste vagt i dag. Tusind tak til alle der har kigget med gennem de sidste mange mange år. Hvor har vi oplevet meget sammen. Big love og kram fra Puk, skriver den erfarne vært i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Andrea Rudolph reagerer efter 'Knæk Cancer'-showet

Der er allerede mange, der vil savne at stå op til Puks væsen på skærmen, for hun har allerede modtaget en storm af kærlighed på de sociale medier.

- Sikke et privilegium at få så mange varme beskeder i anerkendelse af det arbejde, jeg har udført på 'Go' morgen Danmark'. Jeg er meget taknemmelig for hver og én, der har givet sig tid til at skrive. Tak. Måske skal dagen i dag være dagen, hvor du finder én på dit arbejde og siger: “Hey, fedt du er her”. Man bliver så glad. Jeg begynder med mine drenge. Mikkel og Steen. Bedste boy, kan man læse.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-par afslører stor udfordring for produktionen

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Puk ☀️ (@puk_elgard)