Pitzner taler ud om dyremishandling

Ifølge Elvira så er Milads ekskone bare ude efter berømmelse.

I det nyeste afsnit af 'Pitzner Sister' på Discovery+ fortæller Elvira om en vild sag med sin kærestes ekskone, hvor de endte med at blive beskyldt for dyremishandling. Men beskyldningerne har ikke noget på sig, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Isabellas vilde nat: I byen med far

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Pitzner-søstrene støtter mor i 'Vild med dans'.

- Milads ekskone trimmer altid sine katte, og det er noget, Milad plejer at hjælpe med. Så da hun spørger ham, om han godt vil komme og hente kattene og hjælpe med at få dem trimmet, siger han selvfølgelig ja. Og han siger så, jeg trimmer dem selv med den trimmer, jeg har derhjemme, fordi han er træt af hver anden til tredje måned at skulle betale 2000 kroner for et katteklip, fortæller Elvira i programmet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Elvira afslører:  Min mor krævede 50.000 af mig

- Hun er så ikke glad for resultatet hende her ekskonen, så hun vælger simpelthen at starte et rygte, der lyder på, at Milad og jeg skulle have brudt ind i hendes hjem og stjålet hendes katte, og så skulle han have klippet knurhårrene af dem også.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Isabellas vilde nat: I byen med far

- For det første har jeg aldrig ogenseinde klippet nogen katte, og jeg kunne aldrig i mit liv finde på at mishandle noget dyr. Jeg elsker dyr overalt. Det er også mega uheldigt, at Milad har en eks, der bare gerne vil have 5 minutters og fame, så jeg tror, hun synes det var mega nice, så bruger hun mig, fordi hun ved, jeg er kendt. Der er jo ingen, der gider at skrive om hende, slutter Elvira.

LÆS OGSÅ: WOW: Tessa indtager ikonisk DR-program

Se hele klippet øverst i artiklen, og se det nyeste afsnit af 'Pitzner Sisters' på Discovery+.