Piger siger mig ikke så meget: Vil hellere til traktortræk

Hos den unge 'Landmand søger kærlighed'- deltager kommer kærligheden ikke i første række.

To traktorer, to mejetærskere, en lastbil, en ATV og en motocrosser. Der er nærmest ikke den maskine med hjul, som den unge landmand Emil Høgh, 25, ikke ejer. Og køretøjerne er ofte blevet prioriteret højere end noget andet.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne løber sit maraton nummer 1000

Han har tidligere mødt piger på Tinder, men at gå i byen for at møde nogen af det modsatte køn, siger ham ikke ret meget.

– Jeg vil hellere til traktortræk og lastbiludstilling . Kammeraterne og jeg er også rigtigt gode til lige at få en øl ude i værkstedet. Det er det, vi har praktiseret mest, og der kommer ikke så mange piger derude, fortæller Emil, da HER&NU besøger den unge landmand fra datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed – Den unge landmand'.

Han har tidligere haft en kæreste, men det har ikke været så vigtigt for ham.

LÆS OGSÅ: Efter brylluppet: Mascha sender rørende hilsen

– I forhold til piger er jeg nok meget genert. Så har jeg jo arbejdet meget, og der har ikke været så meget tid til det, og lysten har måske heller ikke helt været der, siger han.

Men siden da er der kommet lidt andre boller på suppen. Hans yngre søstre tilmeldte ham nemlig detpopulære TV 2-program.

LÆS OGSÅ: WHAT! Vildt twist i ‘Robinson’

– Da mine søstre havde meldt mig til, kunne jeg da godt se, at det var meget smart at gøre lidt for kærligheden, fordi lige pludselig er tiden jo løbet, forklarer Emil, som blev noget overrasket på sin 25-års fødselsdag, da gaven fra søstrene var en tilmelding til programmet.

'Landmand søger kærlighed – Den unge landmand' kan streames på TV 2 Play