Philine raser over beskeder: Det er så sygt

På det sociale medie Jodel vrimler det med anonyme beskeder om Philine og Bendtner.

Når man forelsker sig i en mand som Nicklas Bendtner, vil der altid være mange, der blander sig i forholdet eller har en holdning til parret. 27-årige Philine Roepstorff vidste godt, hvad hun gik ind til, da hun blev kærester med Bendtner, og især da de gik med til at være hovedpersoner i deres eget tv-program.

Alligevel kan det til tider såre modellen, når hun læser ondskabsfulde kommentarer om hende og Bendtner. På det sociale medie Jodel er det muligt at skrive anonyme opslag, og af den grund er tonen ofte grovere derinde.

LÆS OGSÅ: Stine får meget opmærksomhed: Det er overvældende

I det seneste afsnit af 'Bendtner & Philine' kan Philine ikke dy sig og går ind og læser, hvad der står om hende på Jodel.

- "Han er allerede ude og bolle en ny, vil jeg tro. Kærligheden til ham har gjort hende naiv. Hun vil altid tilgive ham, fordi han er kendt og har penge", læser Philine op fra appen og ryster på hovedet.

- Det burde folk ikke kunne skrive, men det kan de, siger hun.

LÆS OGSÅ: Niels har sagt sit job op: Starter uddannelse for at være tæt på Stine

Bendtner er ligeglad

Hvor Philine stadig skal vænne sig til at være i mediernes søgelys, har Bendtner, efter mange år i branchen, lært at navigere i sladderen.

- Philine går meget op i, hvad folk skriver om hende, og så beder jeg hende om at tænke positivt og lade det ligge, for det er ligegyldigt, lyder det fra den selvsikre fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: Philine om Bendtners hobby: Jeg kan ikke forholde mig til det

Se klippet herunder, hvor Philine læser op fra beskederne på Jodel, og se det fulde afsnit på Dplay.LÆS OGSÅ: Nicolai ærgrer sig: Baby-planerne udskudt

LÆS OGSÅ: 'Hjerteflimmer' vender tilbage