'Paradise'-par gav forholdet en chance: Ærgerligt, at det sluttede sådan

Da parret fra 'Paradise Hotel' begyndte at se hinanden hjemme i Danmark, var det som om, at gnisten fra Mexico var forsvundet.

I denne uge er Nikolai Alexander Nedergaard tjekket ind på 'Paradise Hotel', og han har fra første sekund en svaghed for Léa Voisin, der straks gengælder de varme følelser.

Begge to møder op til Reality Awards onsdag aften, dog ankommer de ikke sammen som par. men Nikolai fortæller, at flirten fortsatte, da de tilbage i foråret landede i Danmark, men at det desværre ikke udviklede sig til mere.

Han ved ikke helt hvorfor.

LÆS OGSÅ: Casper klar på at forlade 'Bachelor': Pissesur på produktionen

-  Jeg tror, at det ikke blev til mere, fordi vi kom hjem, og det blev hverdag. Så var der corona. En uge eller to uger efter jeg kom hjem, tog jeg til København og besøgte hende, og så kunne vi jo ikke rigtig lave noget. Vi var indelukket i hendes lille kollegielejlighed, så på den måde var det bare ikke det samme, som det var nede på hotellet, forklarer Nikolai til Realityportalen.

Hvis det stod til paradisoen, skulle det dog ikke være stoppet efter så kort tid.

- Det var mere Léa, der ikke ville, end det var mig, der ikke ville. Jeg kunne godt mærke på hende, at der var et eller andet, som ikke var det samme. Det syntes jeg, var super ærgerligt ved måden det sluttede på, for jeg følte ikke, det fik en ordentlig chance, siger 'Paradise'-hunken.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur bortvist fra Reality Awards

Artiklen fortsættes under billedet...

Derfor var Nikolai SÅ vild med Léa

I 'Paradise' kan man se, at Nikolai ikke bare har et godt øje til Léa - han er faktisk helt forblændet af hende, og han giver ikke rigtig nogle af de andre piger på hotellet opmærksomhed. Léa forklarer, at hun ikke gjorde noget særligt, for at få Nikolai til at blive så vild med hende.

- Jeg er jo bare mig. Jeg tror bare, jeg var venlig. Vi gav det lidt en chance, men vi er bare meget forskellige mennesker, siger Léa fra den røde løber til festen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var Reality Awards-festen

Nikolai forklarer, at Léa som type bare er lige ham, og derfor faldt han for hende så hurtigt.

- Léa er jo en super sød pige, det er ikke kun mig, der synes det, det er også alle i sæsonen og alle udefra. Så det er ikke så overraskende, at man falder for en pige som hende. Hun er bare nede på jorden og sig selv. Det kan jeg godt lide. Det var ikke kærlighed ved første blik - men  Léa er min type, jeg kan godt lide en pige, der hviler i sig selv og kan ses både med og uden makeup.

Forholdet i dag

Udover at omgivelserne og kemien pludselig var anderledes mellem de to paradisoer, da de var tilbage på dansk grund, så er der også lidt afstand imellem dem. For mens Léa bor i København, bor Nikolai i Aarhus, og derfor er det ikke så ofte, at de ses.

LÆS OGSÅ: UUH! Anne K og Jeppe: Det er meget nyt

- Jeg har ikke de samme følelser i dag. Vi snakker super godt sammen, når vi endelig ses, siger Nikolai, der også har spottet, at Léa er dukket op til Reality Awards, og derfor satser han bestemt på, at de to skal slå hovederne sammen senere på aftenen.

Han fortsætter:

- Vi sluttede det super godt og aftalte, at vi gerne stadig vil være i hinandens liv, så det er vi stadig, og vi skriver også sammen nogle gange.

Hverken Nikolai eller Léa har fundet kærligheden efter 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vært afslører massivt utroskab