'Paradise'-hunk afslører: Har meldt mig til før

Det er ikke første gang, han melder sig til programmet, men han er glad for, han ikke kom med før.

27-årige Jonas Doran er en af alderspræsidenterne i årets udgave af 'Paradise Hotel', og det vil sige, at han har oplevet en del, inden han kastede sig ud i livet som paradiso, men det kunne godt have været anderledes, for det er ikke første gang, Jonas melder sig til programmet.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk rejste fra 3-årig søn

- Nej, det er det faktisk ikke, jeg gjorde det også, da jeg var 18 eller sådan noget. Det var bare et væddemål, afslører Jonas, som dog alligevel ville være taget afsted, hvis han var kommet igennem castingen.

Det var sæson 9 af programmet tilbage i 2013, som Jonas ville have været med i, hvis han var kommet igennem castingen, og så skulle han altså have taget kampen op mod folk som Anna Due, Nøddepatruljen aka. Martin og Stolle og vinderne Nicolas og Sandra.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kræftsygdom

Det er en fordel at komme med senere

Jonas er dog glad for, at han ikke kom igennem nåleøjet før nu, hvor han føler, han vil være bedre til at spille det taktiske spil.

- Man udvikler sig med årene, og man bliver klogere og tænker anderledes, så jeg tror helt sikkert, det har givet sine fordele at komme med senere, fastslår Jonas og forklarer sin deltagelse:

LÆS OGSÅ: Trine åbner op om bruddet med Mathias

- Grunden til, jeg er med i 'Paradise', er for oplevelsens skyld mest af alt og for at prøve noget nyt, nu har jeg været sammen med min eks, siden jeg var 19, tror jeg, og vi gik fra hinanden for halvandet års tid siden, og så tænkte jeg, at nu skal jeg sgu ud og opleve min ungdom.

Det endte med at være til Jonas' held, at han ikke kom med i 'Paradise' tilbage i 2013, for kort efter mødte han sin eks, og selvom de ikke er sammen den dag i dag, så førte forholdet til, at de fik en søn for tre år siden, som han naturligvis ikke ville have været foruden.

Det bliver spændende at se, hvor langt de ekstra år, Jonas har fået på bagen efter sin første ansøgning, kan få ham i årets udgave af 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche fritaget for COVID-19 pas