'Paradise'-babes bliver forfattere

De to veninder kan inden længe skrive forfatter på CV'et.

Der er ingen tvivl om, at 'Paradise Hotel'-deltagerne Nadja Hansen og Anne Plejdrup er blevet de bedste venner efter tiden i Mexico, men nu kaster de venskabet ud i et helt nyt projekt, som også giver dem begge en ny titel at skrive på deres CV. Det afslører de på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ralf efter stor sejr: Det er Lisbeths skyld

- Mig og min homie Nadja Hansen er igang med at lave en bog sammen med Forlaget Grønningen 1, og I kan godt glæde jer. Vi vil ikke fortælle jer, hvad bogen handler om endnu - men jeg lover jer, at det bliver godt, skriver Anne P. på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Christiane er gravid

Herefter beder hun sine følgere om at gætte, hvad bogen handler om. Det sætter gang i nogle forskellige bud, men de fleste tror, bogen kommer til at handle om deres venskab eller om livet bag facaden, når man deltager i et reality-program. Selv vil reality-stjernerne ikke afsløre mange detaljer om bogen.

- Jeg kan ikke fortælle så meget endnu, udover at den kommer engang til efteråret, og så har vi en journalist på, som skriver bogen, det er mega spændende, lyder det fra Anne P.

LÆS OGSÅ: Fem ting du ikke vidste om ‘Luksusfælden’

 
View this post on Instagram
 

A post shared by anne plejdrup (@anneplejdrupp)