'Paradise'-babe taler ud om for tidlig fødsel: Jeg hadede min krop

Den tidligere realitydeltager Tina Maria tager nu bladet fra munden, og hun fortæller åbnet om sin svære tid som nybagt mor.

Da Tina Maria Hansen, som deltog i 'Paradise Hotel' i 2012, var gravid i uge 33 med sit andet barn, gik det pludselig stærkt. Hun fik smerter, blev indlagt, og inden hun nåede at se sig om, havde hun født datteren Plama - seks uger for tidligt. Tiden efter fødslen var turbulent og skrøbelig.

- Jeg har hadet min krop helt vildt. Jeg følte mig skuffet over den, og jeg har kørt psykisk terror på mig selv. Hver gang jeg har set mig selv i et spejl, har jeg haft lyst til at smadre det, for jeg kunne ikke holde ud at se på mig selv. Og det er jo så unfair, for jeg fødte jo ikke for tidligt med vilje. Det var en meget turbulent tid for mig, og jeg var slet ikke i balance, fortæller den tidligere realitydeltager i et stor interview med alt.dk.

LÆS OGSÅ: Genkender du Belinda fra 'Sommerdrømme': Her har du set hende før

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jackie fortæller om 'Forsidefruer'...

Det har krævet styrke at vende de destruktive tanker til noget positivt, men det er næsten lykkes for den unge mor.

- Jeg er blevet mere robust. Jeg kan godt se i dag, at det var vigtigt for mig og Palma, at vi lå indlagt. Der var ikke noget, som var nogens skyld.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender';-deltager afslører: Jeg græd hver dag

I dag er datteren Palma seks måneder. Hun følger med, som var hun født til tiden, og Tina Maria nyder at være mor til to.

Læs hele interviewet med Tina Maria på alt.dk . Her fortæller hun detaljeret om fødslen og om livet som influencer, når livet ikke kører på skinner.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babes afslører vildt projekt