'Paradise'-babe i jubel: Det bliver en dreng

Den tidligere deltager i 'Paradise Hotel' får inden længe selskab af en lille ny.

Yazmin Papaleo fra den seneste udgave af 'Paradise Hotel' glæder sig til weekenden, for der flytter en lille ny ind hos hende. Hun skal nemlig hente sin nye hundehvalp.

- Ja, jeg bliver mamma på søndag! Jeg vil gerne have en ny hund for det sociale og kærligheden jeg kan give til ham og omvendt. Man føler sig ikke så ensom med en hund omkring, uden at det skal lyde sørgeligt, fortæller den tidligere deltager i 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe sætter foden ned: Nu er det slut!

Det er ikke nyt for hende at skulle passe en hund, da hun tidligere har haft hund gennem ti år. Den gik desværre bort for et år siden.

Nu er hun helt klar til at tage imod den nye beboer, som hun fortæller, er en dreng. Navnet er det dog ikke helt let at beslutte sig for.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-deltager afslører ægteskab

- Han er en blanding mellem en chefer og fransk bulldog. Jeg ved ikke, hvad han skal hedde endnu. Jeg har mange navne, men føler ikke, jeg kan finde det HELT perfekte navn til ham, lyder det fra Yazmin.

Yazmin var med i sæson 18 af 'Paradise Hotel', der er den sidste i rækken, inden formatet nu er blevet ændret markant og fremover vil hedde 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: Ung mor vil ikke skilles trods ny kæreste