'Paradise'-babe bryder sammen over utroskab

Det viser sig, at alt ikke er, som Sille gik og troede.

I dagens afsnit af 'Paradise Hotel' spidser tingene til, og to deltagere skal forlade hotellet. Sille og Davids romance når til afgrunden, da det står klart, at uanset hvad så vil de to blive splittet. Samtidig kommer der nogle sandheder på bordet, og det er mere, end Sille kan klare.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

- Jeg fucking hader mig selv for at sætte mig selv i sådan en lortesituation, lyder det grådkvalt fra Sille, som har søgt trøst hos Camilla.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om den nye sæson af 'Paradise'

- Jeg er sindssyg ked af det, jeg har fået flere detaljer at vide, end David har fortalt mig, og det gør mig ked af det, at jeg føler, han har været uærlig overfor mig. Det er svært at rumme, når man er i sådan en situation her, man tænker rigtig mange ting, og man overtænker rigtig mange ting, og det var sgu ikke lige det, jeg havde brug for at få at vide.

LÆS OGSÅ: Efter stor kritik: Linse udtaler sig på ny om knivstikkeri

De andre deltagere fortæller Sille, at David har kysset med flere piger nede på værelserne, og det ender med at blive en bombe under deres forhold. David kan dog ikke helt forstå, hvad Sille er sur over - eller kan han?

Få en forsmag på afsnittet herunder, og se med på Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’ afslører nye regler: Store ændringer i programmet