'Paradise'-babe afslører: Derfor har jeg ikke fået fjernet min penis

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager har fundet fred i at være en god blanding mellem en mand og en kvinde.

I ottende sæson af 'Paradise Hotel' trådte Hairon ind på hotellet med høje sko, langt hår og en dyb stemme. Hun blev den første, der udfordrede de klassiske kønsroller på hotellet, og samtidig udfordrede hun sig selv og folks opfattelse af hende som person.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer i ‘Robinson Ekspeditionen’

Indtil da havde hun levet som en feminin mand, men på det tidspunkt havde hun gjort op med sig selv, at hun ville blive til en kvinde med alt, hvad det indebærer. I DR-podcasten 'Tværs' fortæller hun sin historie omkring, hvordan hun første gang som 8-årig bad til Gud om, at hun skulle blive til en kvinde, og hvordan hun den dag i dag har fundet fred i en lidt anden model.

Artiklen fortsætter under videon, hvor man kan se 'Paradise'-parret Nikolaj og Anne tale om fremtiden.

Kort inden hun fyldte 17 år, begyndte Hairon at sælge sexuelle ydelser, og den karriere blev begyndelsen på transformation fra mand til kvinde, men det blev også det, der fik hende til at trække i håndbremsen.

- Mit mål var på det tidspunkt, at jeg skulle lukke kæften på alle dem, der kaldte mig en mand ved at få min pik væk. Men mens jeg var i gang med at spare op til operationen, skiftede jeg holdning. Det skyldes helt klart sexbranchen og en mand, jeg mødte, fortæller Hairon, som i dag hedder Nichole, i 'Tværs' og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Vil gerne tilbage

- Inden for de seneste fire-fem år, er der kommet så mange mænd, der gerne vil have en kvinde med en pik. Og fyren fra Norge, som jeg mødte, forgudede mig. Han elskede, at jeg havde en pik mellem benene, og han bad mig om aldrig at få den fjernet. Det har gjort, at jeg er tilfreds med, hvem jeg er. Jeg føler mig 100 procent som en kvinde, og så føler jeg mig heldig. Jeg er stolt af at sige, jeg er en kvinde med en pik, og jeg ser det som en gave. Jeg har faktisk ikke haft det bedre i 15 år, end jeg har det nu.

Man kan høre hele podcasten 'Nichole - En kvinde med en pik' HER, og man kan følge Nichole Valentina her: LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager skal skilles
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nichole Valentina (@nicholevalentina)