Nyt tv-program: Fra 'Vild med dans' til 'Vild med håndbold'

Et nyt program ser snart dagens lys.

Flere 'Vild med dans'-stjerner har skiftet stramme dansesko ud med stramme håndboldsko til fordel for et helt nyt program. Programmet, der har stor lighed med 'Vild med dans', går i sin enkelthed ud på at lære at spille håndbold.

Artiklen fortsætter under videoen af Mads Vad til 'Vild med dans' sidste år. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes

Ti kendte danske mænd har sagt ja til at medvirke. Mads Vad, Umut, Micki Cheng, Kasper Fisker, Faustix aka Morten Olsen, Komiker Phillip Devantier, Emil Thorup, Chief1, Bubber og Cyron Melville.

- De næste tre måneder skal jeg bruge sammen med disse skønne mennesker. Det bliver en fest, fortæller Micki Cheng i en story fra i går.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører hård barndom: Seksuelle overgreb og selvmordstanker

I dag er glæden stadig stor, men kroppen kan mærkes.

- Det har været hårdt, svært og udfordrende med min hånd, men det har gået rigtig godt. Hold kæft, hvor bliver det sjovt at lave det her program, fortæller Micki og uddyber, hvordan han har det i dag.

- Jeg går lidt, som om jeg har skidt i bukserne, jeg har ondt i mine lår og baglår, læg, forlår, og så har jeg ondt i min højre arm. Og derudover har jeg fået en tå, der er øm og meget blå.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor er blevet skilt

Flere af deltagerne har teaset for det nye program på deres sociale medier. Chief1 skriver blandt andet følgende.

- Jeg er med i et program, der kommer til næste år. Jeg ved ikke, hvorfor jeg har meldt mig til det. Måske et kort øjeblik af hjernetab. Mig og en masse andre, der aldrig har spillet håndbold, skal lære at spille håndbold. Vi bliver trænet af Mulle og Lars Rasmussen. Jeg har lige stået foran Lars Rasmussen og fået tyret ti bolde, jeg skulle gribe. Han skød kun med 60%, men min hånd er fuldstændig smadret.

LÆS OGSÅ: TV-vært afslører: Har fået ny kæreste

Der er pt ingen dato for udgivelse, men programmet kommer til at være på Discovery+.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Mads Vad (@mads_vad)