Nyt drama: Usympatisk, klam og ulækker

Mai Manniche puster liv i gammelt drama i radioen, hvor hun sviner Cengiz Salvarli til.

Selvom det er noget tid siden, at smykkedesigneren Mai Manniche og 'Familien fra Bryggen' havde en stor kontrovers over Geggos forlovelsesring, så lader det tydeligvis ikke til, at alt er glemt.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer deler trist besked: Flere hjerteundersøgelser

Mai deltog således i radioprogrammet 'Tsunami', hvor hun blev spurgt, om hun kunne finde på at date forskellige kendisser, og da Cengiz blev nævnt, så var der ingen tvivl:

- Fy for satan, udråber hun.

- Han er den mest usympatiske, ulækre og klamme. Det mener jeg, understreger Mai.

LÆS OGSÅ: WHAT! True Love-deltager catfishet

Voldsomme anklager

Mai fortæller efterfølgende, at hun føler sig udnyttet af familien, da hun mener, at de kun ville have hende med i 'Familien fra Bryggen' for at få flere seere.

Det er ikke første gang, at Mai har rettet de tunge skyts mod familien. I 2017 kom hun med voldsomme anklager rettet mod Cengiz, som hun efterfølgende i 2019 lagde på sin hjemmeside, der i dag stadig kan læses:

- (Familien, red.) fremførte meget voldsomme trusler herunder, at han (Cengiz, red.) ville ødelægge vores forretning, ligesom han forsøgte afpresning, skrev hun dengang.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Fie Laursen tjent på én måned på porno

Cengiz har tidligere udtalt sig følgende til Realityportalen omkring Mai Manniches udtalelser:

- Hun er fuld af løgn og prøver at beskylde mig for noget, jeg ikke har gjort. Jeg har alt på skrift, så jeg har beviser på, at jeg ikke har afpresset hende.

Hvis du som læser er i tvivl, så skyldes dramaet, at Cengiz købte en forlovelsesring af Mai Manniches firma, Jewlscph, som de efterfølgende var utilfredse med.

Ringen var, ifølge Mai, vurderet til 200.000 kroner, som Cengiz købte for 80.000 kroner. Han fik den dog vurderet efterfølgende til henholdsvis 22.500 kroner, 28.800 kroner og 30.000 kroner, hvilket fik Cengiz til at klage til Forbrugerklagenævnet.

Cengiz har ikke ønsket at kommentere på Mais nye pust til ilden.

- Jeg har ingen kommentar, udtalte han sig kortfattet til Ekstra Bladet

 

LÆS OGSÅ: Amalies mor deler blodige billeder