Nynne er blevet udredt: Har fået sin diagnose

Nynne Larsen har i alle sine 26 år haft på fornemmelsen, at hun bar rundt på den diagnose, som hun i dag har fået konstateret.

Tirsdag morgen var Nynne Larsen igen hos sin psykiater, hvor hun det sidste stykke tid har været i et udredningsforløb, som skal vise, om hun har ADHD. Og denne gang kunne psykiateren give et svar.

- Som psykiateren så fint sagde: "Nynne, du har fuld plade". Så jeg skal starte på noget ritalin (lægemiddel til behandling af ADHD, red.) og forhåbentlig få noget mere ro i hovedet, siger den tidligere reality-deltager i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Elvira forklarer forhold til Nicklas Bendtner

ADHD er en diagnose, som især kendetegnes ved koncentrationsvanskeligheder, hyperaktivitet og impulsivitet. Det er desuden den hyppigste psykiatriske diagnose hos unge og voksne.

Det kommer på ingen måde bag på Nynne, at hun har fået tildelt lige netop den diagnose.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her frier han til 'Vild med dans'-stjerne

- Er faktisk ikke overrasket. Har i alle mine 26 år haft det på fornemmelsen, så det kommer ikke som noget chok, oplyser hun i samme story.

Nynne Larsen er kendt fra reality-programmer som 'Dagens mand' og 'Divaer i junglen'. I løbet af sommeren så man desuden ekstra meget til hende, da flere medier fulgte med fra sidelinjen, mens hun og skuespilleren Robert Hansen gennemgik et dramatisk brud, og efterfølgende fulgte en turbulent tid for det tidligere par.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

Senest har Nynne fået fjernet en tattoo fra sin tid med Robert, og nu virker det til, at hun én gang for alle er kommet videre.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager tager stor beslutning: Det er også vemodigt