'Nybyggerne'-vindere i dyrt hus-mareridt

De ville løse deres problemer, men endte med at få endnu større og dyrere problemer.

Under 'Nybyggerne' havde Heidi og Lasse i blåt hus problemer med deres entré, og især flisearbejdet på gulvet var de ikke i tvivl om, at de skulle have lavet om, da de vandt huset.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de fem deltagere i ny sæson ‘Stormester’

Nu skulle det så endelig være, og fordi de er pressede på tid, havde de besluttet sig for at få proffessionel hjælp. Det skriver Heidi i en story på sin Instagram. De indhentede byggetilbud og hyrede en murer, troede de.

- Gulvet skulle slibes ned for de overskydende rester af fliseklæb, men han overbeviser Lasse om, at det skal spartles, hvilket jo betyder, at gulvet pludselig ikke er i niveau med resten af huset, skriver Heidi i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Her er guldherrernes smukke kærester og koner

Hun fortæller i sin story, at hun spurgte mureren forinden, om det ikke er et problem med spartelmasse på hele gulvet, om det skal slibes ned, og om de gamle fuger ikke skal fjernes. Det har mureren dog ikke gjort, og på sin story viser Heidi billeder af, hvordan han har skåret fliserne til i forskellige længder op mod væggen.

Ikke uddannet murer

Hun påpeger, at det ser så skidt ud, at det får det gulv, de selv har lagt i badeværelset, til at se professionelt ud.

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama efter Reality Awards: Han slog

- Jeg er så ked af det og vred. Da han kommer og skal færdiggøre det fredag, må vi påpege alle niveauforskellene i fliserne og alle fejl og sjusk. Han siger, at "Det kan han godt se. Der skulle nok ikke havde været spartlet, men alle offentlige steder er der jo også skævheder, og inde bagerst kommer man jo ikke til at se det, fordi der skal være skab", skriver Heidi på Instagram og fortsætter:

- Vi er i chok og beder ham om at køre. Vi bruger fredagen på at få en murer ud og se på det. Han ryster på hovedet hele vejen igennem. I går må jeg ringe til ham (den første murer, red.), da han ifølge lov skal udbedre skaderne. Jeg siger til ham, at jeg tvivler på, at han har kompetencerne, og at vi i øvrigt heller ikke har tiltroen.

LÆS OGSÅ: Midt i sorgen: Alex i hårdt brud med kæresten

Ifølge Heidis story viser det sig også, at han slet ikke er uddannet murer eller har de fornødne maskiner til at udføre arbejdet.

- Jeg har ingen ord. Jeg er så gal, frustreret og ked af det over den her process, der simpelthen viser sig at gå mere galt end vores egen under 'Nybyggerne'. Og det siger ikke så lidt, skriver hun på Instagram

Heldigvis har Heidi og Lasse ikke betalt "mureren", og han er gået med til at erstatte de materialer, som de har købt, der nu er ødelagt. Men Heidi mener, det kommer til at koste parret en del at få udbedret.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde stopper som ‘X Factor’-vært

- Fuldspartling bliver et helvede at få af, så vi ser nok frem til en entre, der lige så godt kunne være lavet af guld, slutter hun sin story.

Man kan følge Heidi og Lasses liv i det blå vinderhus på Instagram her: