'Nybyggerne'-par vilde med landmand Allan

Parret lægger ikke skjul på, at der især er én landmand, de er helt vilde med.

Martin og Lucas var i december til showet ’De største øjeblikke’ i Operaen i København, hvor showet, der senere på måneden bliver sendt på TV 2, blev optaget. Her mødte parret Allan fra 'Landmand søger kærlighed, og mødet blev til post af en masse billeder på de sociale medier - de to er nemlig vilde med Allan.

- Vi er jo kæmpe fans af ’Landmand søger kærlighed’ og har skrevet med Allan via Instagram igennem længere tid, da vi simpelthen synes, han virker som det rareste menneske på jorden, og så har han verdens sødeste hund, fortæller Martin til Realityportalen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martin og Lucas fortæller, hvordan de mødte hinanden. 

LÆS OGSÅ: Fortryder alt: Sille og David deler de 500.000

Parret har selv gravhunden Bentley, og særligt Lucas vil gerne have en hund mere.

- Jeg vil virkelig gerne have en hund mere. Vi har jo i forvejen Bentley, som jeg snart synes skal have en legekammerat. Allan har en cocker spaniel, og den synes jeg sgu ser lidt for nuttet ud. Sådan en vil jeg gerne have. Jeg har fået en masse tips fra Allan om racen og er nu helt solgt, fortæller Lucas.

LÆS OGSÅ: Pitzner åbner op om abort og selvmordstanker

Martin derimod ønsker sig mere en rigtig baby end en hund mere.

- Jeg synes, vi har rigeligt arbejde i vores gravhund Bentley. Jeg tror, der er større chance for, at den kammerat, Lucas omtaler, bliver i form af en menneskebaby, fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par i knibe: Fik hjælp af politiet

Og når det kommer til at få en menneskebaby sammen, så er de to ret enige.

- Vi blev i weekenden enige om navne til vores forhåbentligt kommende to børn. Men vi holder det lige for os selv – der er nemlig ingen, der skal stjæle navnene, fortæller Lucas.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sille bryder sammen til finalefesten

De to understreger dog, at børn ikke er på tegnebrættet endnu, men de er begge indstillet på, at de sammen vil have børn.

Se landmand Allan med sin hund herunder: