'Nybyggerne'-deltager springer ud som kunstner

'Nybyggerne' var med til at inspirere og få kreativiteten til at spire hos Martin Storgaard. Nu viser han sit første kunstværk frem.

Martin Storgaard blev landskendt, da han deltog i 'Nybyggerne' sidste år sammen med sin kæreste Lucas Lohmann. Her overraskede parret danskerne med deres anderledes, farverige 1930'erne stil i huset i Sønderborg.

Efter programmet har Martin ikke lagt kreativiteten på hylden. Tværtimod. Han har leget videre med både værktøj og maling og skabt sit første kunstværk, som han fornylig viste frem på sin Instagram profil. - Værket hedder 'The Blue Eye' og har været undervejs i flere måneder. Faktisk år! Jeg har altid gået med en lille kunster i maven, så det er så dejligt endelig at kunne udfolde min kreativitet, skriver Martin til et billede af kunstværket. LÆS OGSÅ: Forelskede Bendtner: I byen med kæresten Fremover bliver Instagram bliver ikke det eneste sted, hvor den 'grønne' kunstner vil vise sin kunst frem. - Jeg er så fantastisk heldig, at jeg har fået muligheden for at udstille på et galleri i indre København fra 11. Marts. Det er totalt syret og en kæmpe drøm, der går i opfyldelse, fortæller Martin til HER&NU og Realityportalen. LÆS OGSÅ: CHOK: 'Paradise'-stjerne overfaldet Indtil videre har Martin kun færdiggjort et værk, men planen er, at han skal udstille 5. - Jeg skal lave 4 værker mere på rekordtid. Jeg føler lidt, at jeg er med i Nybyggerne igen. Det er sjovt, udfordrende og totalt spændende, forklarer han. LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Nikoline står bag titelsangen til stor biograffilm Martins fem værker kan ses på 'The moving gallery'  fra 11. Marts.