'Nybygger'-par deler stor sorg

Det er nok ikke alle, der forstår Stine og Karstens sorg.

I årets udgave af 'Nybyggerne' blev Stine og Karsten kendt for deres farverige indretning og ikke mindst modige og personlige valg. Netop det personlige gjorde det også svært, da de skulle vælge, hvilke ting fra 'Nybygger'-huset de ville beholde.

LÆS OGSÅ: Kritik af ‘Paradise Hotel’: Kastede blod op under optagelserne

Et af valgene var deres spisebord med tilhørende stole i mange forskellige farver. Men nu har de måttet indse, at deres drømme omkring bordet ikke kan lade sig gøre.

- Det er med stor sorg vi må meddele. Vi har målt og målt og tænkt. Men ligegyldigt hvordan vi vender og drejer det, har vi bare ikke plads til vores elskede nybyggerspisebord i vores hjem. Bordet og stolene skal derfor videre og gøre en anden familie lykkelig, skriver Stine på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup: Jeg har svigtet Teitur

- I er mange, der har spurgt ind til det, så vi sælger det via budrunde, som slutter tirsdag den 29. November kl. 12. Prisen starter ved 5500 kr. for bord og stole. Hvis du er interesseret, kan du følge med på marketplace, hvor det hele er sat til salg. Vi håber inderligt, at det finder hjem til en ny familie, og det kan have mange gode år endnu med god mad, hygge og glæde.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Anna fik Oliver med i ‘Ex on the Beach’

Se det smukke spisebord fra tv-programmet herunder.