Ny ung mor var klar til børn som 14-årig

'De unge mødre'-parret besluttede dog at vente for ikke at skulle bøvle med kommunen.

I den aktuelle 31. sæson af 'De unge mødre' møder vi den nye unge mor Cecilie Ustrup på 20 år. Hun er forlovet med Nicolai, 21, som hun har børnene Malou på 2 år og Mason på 1 år med.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Min søn er autist

Cecilie blev gravid med Malou som 16-årig, men allerede dengang havde parret ventet længe på at få deres første barn sammen.

- Jeg var faktisk allerede klar til at få børn, dengang da jeg var 14, men det var alt, alt, alt for tidligt, også fordi jeg gik på specialskole, og det havde været noget værre rod med kommunen, så det turde jeg ikke, det var der ikke nogen af os, der turde, så vi valgte at vente, forklarer Cecilie ærligt i det nye afsnit af 'De unge mødre'.

Cecilie og Nicolai viste stolt Malous scanningsbillede frem

Cecilie og Nicolai fik datteren Malou, da de var 17 og 18 år. Allerede da Cecilie var 14 år var de klar (Foto: discovery+)
Cecilie og Nicolai fik datteren Malou, da de var 17 og 18 år. Allerede da Cecilie var 14 år var de klar (Foto: discovery+)

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par åbner op: Vi går i parterapi

Fantastisk med positiv test

Cecilie var lige knap 14 år, da hun mødte den 15-årige Nicolai til en alkoholfri fest kaldet Fancy Fredag i Hjallerup. Her kom en ven til at give Nicolai en mavepuster, Cecilie kom for at trøste ham og resten er historie.

Parret blev hurtigt klar over, at de ønskede at få børn sammen, og to år efter deres første møde ventede de så deres første barn, datteren Malou.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre

- Jeg blev gravid for første gang som 16-årig, og fandt faktisk ud af det dagen efter min 17 års fødselsdag, forklarer Cecilie.

- Vi havde faktisk været ude og skøjte sammen den dag, og så tænkte jeg, ej, vi skal lige prøve at tage en test, bare lige sådan for en sikkerheds skyld, og så tog jeg testen, og så var den positiv - ej men, det var så fantastisk, fortæller hun med julelys i øjenene.

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter fra kæresten: Det er med til at gøre os stærkere

Som 18-årig ventede Cecilie så parrets andet barn, lille Mason, som i dag er 1 år. Og den hjemmegående Cecilie drømmer om at udvide familien endnu mere, selvom den veganske familie allerede lever spartansk for Nicolais lærlingeløn.

Herunder kan du se klippet, hvor Cecilie fortæller om sine graviditeter