Nu kommer forklaringen: Derfor sluttede det mellem Léa og Nicolai

Hjemme i Danmark ændrede tingene sig imellem de to paradisoer.

Inde på 'Paradise Hotel' var alle gæsterne stort set lige så vilde i varmen, da Nicolai tjekkede ind på hotellet, som Léa var. Den nye gæst kastede nemlig med det samme sin kærlighed på den søde og milde Léa, og det smeltede alles hjerter på hendes vegne.

Spillets regler ville dog, at hotellets Romeo og Julie måtte splittes, før romancen nåede at komme rigtigt igang, og alle seerne ventede spændt på at få at vide, om Nicolai og Léa mon fandt melodien i Danmark efter hjemkomsten.

I viaplay-programmet 'Mit Paradiso Liv' får man svar på, hvad der skete mellem det spirrende 'Paradise'-par, og det er desværre ikke den afslutning, som seerne ønskede.

- Jeg føler rigtig meget for Léa. Jeg har ikke lyst til at være sammen med andre faktisk. Stod det til mig, så ville jeg rigtig gerne være kærester med Léa i fremtiden, lyder det fra Nicolai i 'Mit Paradiso Liv'.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg modtog dødstrusler: De beskrev, hvordan jeg skulle abortere

Vil kun være venner

Léa kan dog mærke, at hun efter oplevelsen i Mexico har brug for plads.

- Jeg kan mærke på mig selv, at jeg har brug for space. Jeg skal bare ikke have en fyr lige nu. Ellers så ender jeg med at blive en kæmpe idiot, og det fortjener du ikke, siger Léa til Nicolai og understreger, at hun stadigvæk holder af ham som en ven.

- Jeg bliver super ked af det, når Léa siger, at vi skal være venner. Det er aldrig fedt at få at vide, når man er vild med en pige, at hun ikke har det på samme måde, siger en tydeligt skuffet Nicolai til kameraet bagefter.

Se det fulde afsnit af 'Mit Paradiso Liv' på Viaplay og Viafree.

LÆS OGSÅ: Bendtner raser: Philine fester med Justin Bieber

LÆS OGSÅ: Bendtner vred og i chok over Philines video