NU henter Amalie pigerne

Amalie henter i dette øjeblik kl. 17.00 sine piger.

Amalie Szigethy har ikke set sine piger, Josephine og Hannah, i syv dage, men det bliver der i dette øjeblik lavet om på. Klokken 17.00 onsdag den 21. december kan Amalie nemlig hente pigerne hos ekskæresten Mikkel Skelskov, der har nægtet Amalie samvær med deres fælles børn, siden han onsdag i sidste uge hentede dem fra skole og vuggestue og kørte på juleferie uden Amalies samtykke.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnene: Vi ses snart igen

Det er i dag besluttet i Familieretshuset, at Amalie skal have den midlertidige bopælsret, indtil afgørelsen om fuld forældremyndighed og bopælsret bliver afgjort.

- Jeg er simpelthen bare så utrolig lettet, og jeg er glad for, der er retfærdighed i systemet. Man bliver jo så bange, når ens børn bliver taget væk, og man ikke kan få kontakt til dem. Jeg har aldrig prøvet at være væk fra dem så lang tid. Det har været det mest smertefulde i mit liv, fortæller Amalie til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: LIVE FRA RETTEN: Teiturs retssag fortsætter i dag

Amalie kan hente pigerne i dag kl. 17, og hun kommer til at stå der på minuttet, hvor pigerne skal udleveres til Amalie af Mikkel.

- Jeg skal stå ansigt til ansigt med min største frygt, men det er ligegyldigt, så længe jeg kan få mine piger. Jeg skal bare have mine børn.

LÆS OGSÅ: Bolette afslører: Sådan friede Jaffer

Artiklen fortsætter under billedet.

Amalie nyder tiden med sine to døtre, Josephine på fire år og Hannah på tre måneder i 2021 (Foto: Privat)
Amalie nyder tiden med sine to døtre, Josephine på fire år og Hannah på tre måneder i 2021 (Foto: Privat)

Planer for aftenen

Amalie får pigerne sent, og særligt Hannah på to år vil være træt kl. 17, men Amalie har en plan for aftenen.

- De skal bare ligge i mine arme, og jeg skal fortælle, hvor meget jeg har savnet dem og tænkt på dem hver dag. Jeg skal bare kysse dem helt ind i knoglerne. Jeg bliver helt rørt, det bliver bare dejligt at sove med dem igen, fortæller en meget følelsesladet Amalie.

Amalie har i ugen forberedt sig på at få pigerne hjem i sin bolig i Hørsholm, så den står klar med legetøj og møbler til at modtage pigerne.

LÆS OGSÅ: CHOK: Færdig som vært på 'Paradise'