Natascha Linea reagerer på kritik: Jeg bliver provokeret

Efter nyheden om Natascha Lineas graviditet er mange tyet til tasterne for at kommentere på hendes forældreegenskaber, men nu svarer hun igen.

For to dage siden meldte den tidligere 'De unge mødre'-deltager Linea Natascha Kaup ud, at hun er gravid med tvillinger. Nyheden blev mødte af tonsvis af kritiske reaktioner fra folk, der ikke mener, at Natascha Linea, der har tre børn i forvejen, er egnet som mor.

LÆS OGSÅ: Janni tager afstand fra Karsten

Nu er Natascha Linea selv tyet til tasterne på sin Instagram, hvor hun reagerer på de mange kommentarer, hun har fået de seneste dage.

- Jeg havde godt forventet, at internettet ville eksplodere, når jeg offentliggjorde, at jeg var gravid med tvillinger. Men at I gik så meget amok, havde jeg nok aldrig set komme, indleder Natascha Linea i sit opslag og fortsætter:

- Jeg synes, det er helt i orden, at nogle mennesker ikke mener, at jeg er en god mor for mine børn, og at jeg burde stoppe med at få flere. Men hvem er det egentlig, som bestemmer, hvad en god mor er? Er det kommunen? Er det facebookpolitiet? Er det pædagogerne? Eller er det en helt fjerde?

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter i designerhus

"Stop med at sprede usandheder"

Mens enkelte tager Natascha Linea til forsvar og kommenterer, at folk på internettet ikke kender til hendes egenskaber som mor, så er der stadig tusindvis af folk, der kalder nyheden om graviditeten for "sørgelig", "katastrofal" og "rystende".

- Jeg bliver virkelig provokeret over, at I ikke tror, at kommunen, børnehaven, skolen, sundhedsplejersken, vuggestuen, lægen, talepædagogen, sygehuset, jordemoderen osv. kan finde ud af at vurdere mine forældreevner. Hvis de har en bekymring, så har de pligt til at reagere til kommunen, og kommunen har pligt til at reagere på en underretning, slår Natascha Linea fast.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelorette’-Mette afslører: Det er slut

For tre uger siden meldte Natascha Linea ud, at hun er sygemeldt fra sin uddannelse, og dét er der også mange, der bringer op i kommentarfeltet. Det har Natascha Linea dog et klart forsvar imod.

- Jeg bliver så provokeret af, at I siger, at jeg ikke har noget job og går hjemme. Jeg er kommunalt ansat som elev på SSH-uddannelsen, så jeg er IKKE på offentlig forsøgelse. Stop med at sprede en masse usandheder om mig, jeg ved heldigvis godt hvad der er sandt og ikke sandt. Og det ved min familie og venner heldigvis også godt, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Nalina fra 'De sjældne danskere' er tilbage på skærmen