Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk

Natascha Linea er blevet gift med sit barns far

Der er sket meget for den unge mor, som nu er blevet gift og har fundet ro.

I 2013 indtog Natascha Linea Kaup de danske tv-skærme i 'De unge mødre' sammen med sin daværende kæreste Bent Flink. Hun var 17 år gammel og ventede sit første barn. Fire dage efter fødslen blev Natascha og Bents datter, Lia, tvangsfjernet, og en lang kamp begyndte for det unge par. To måneder efter vandt de kampen og fik datteren hjem.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Siden da kunne man følge mange af Nataschas kampe og oplevelser som mor på skærmen. Kærligheden brast med Bent, men hun fandt den igen med Mathias, som hun fik sønnen Novah med i 2016. De to skulle have været gift i 2018, men forholdet gik op og ned, så det blev aldrig til noget.

I 2019 blev Natascha mor for tredje gang - denne gang med en anden tidligere deltager i 'De unge mødre', David Bertelsen, efter en kort romance. Det betød dog ikke, at Mathias var glemt. Året efter fandt de sammen igen, og d. 11. december 2020 blev Natascha og Mathias gift ved et lille bryllup på rådhuset.

LÆS OGSÅ: Videre efter Bendtner: Se Philines nye fyr

- Det var en fælles beslutning, det var et stille og roligt bryllup. Vi blev gift den dag, Mette Frederiksen lukkede landet ned igen, så vi blev gift klokken 12 på rådhuset, og vi nåede lige ud og spise middagsmad, inden hun lukkede hele lortet ned igen. Fra klokken 18 af skulle alle restauranter lukke ned igen. Vi var de eneste på restauranten - mig og min mand og børnene og min far, og ungerne fik lov til at spise lige så meget kage og is, de ville, fordi restauranten ellers skulle smide det ud, fortæller Natascha med et smil.

Artiklen fortsætter under billedet fra Natascha og Mathias' bryllup.

Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk

Selvom et bryllup er en stor ting, så var det ikke helt nyt for datteren Lia at opleve en forælder blive gift. Kort forinden var hendes far Bent blevet gift, og hendes tidligere papmor, Bents ekskæreste Jennifer, blev også gift sidste år, så Lia var trænet i bryllupsdisciplinen, da det blev hendes mors tur. Natascha regner dog ikke med, at brylluppet bliver hendes sidste.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten deler glædelig nyhed

- Vi er blevet enige om at blive gift sådan rigtig i kirke med brudepiger og gæster og kæmpe kjole engang, når coronaen er forsvundet om et par år. Vi gad ikke stå i kirken i stor kjole og så kun måtte invitere ti mennesker, fortæller Natascha, som ved brylluppet tog Mathias' efternavn og nu hedder Natascha Linea Kaup Jensen. Navnet er dog også et familienavn for hende, idet hendes mor er født Jensen, så Nataschas mormor, oldemor og oldefar hedder også Jensen.

Natascha Lineas kjole og slør er købt i en genbrugsbutik til henholdsvis 39 og 25 kroner, mens hendes sko er fra Deichmann og kostede 60 kroner.  Hun fik en veninde til at sy stropper på kjolen og tilpasse den for 150 kroner. Boleroen har hun købt fra ny til 199, og hun håber på, at datteren Lia vil bære den til sin konfirmation om 6 år. Sløret har Natascha solgt videre, mens kjolen er doneret til foreningen MindMyAngel, som om laver og donerer englekjoler til sygehuse og forældre, der mister deres spædbarn.

LÆS OGSÅ: Nu kommer forklaringen: Derfor sluttede det mellem Léa og Nicolai

Artiklen fortsætter under billedet fra Natascha og Mathias' bryllup.

Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk
Foto: Jonas Bonde / www.jonasbonde.dk

Vil ikke bare starte på en uddannelse

Der er sket meget for den unge mor, siden seerne for første gang stiftede bekendtskab med hende for 8 år siden, men hun er landet et godt sted nu, hvor der er kommet ro på tilværelsen, og det nyder hun. Hun kan tydeligt mærke, at hun er blevet ældre og mere velovervejet.

Derfor har hun også besluttet sig for, at hun ikke skal tage en uddannelse lige nu.

- Jeg har vikararbejde nu. Jeg er tilknyttet et vikarbureau, så lige nu er jeg i Aldi, og før det var jeg coronavagt i et fitnesscenter, det var godt nok kedeligt. Man bliver sendt ud til alt muligt underligt, men det er meget sjovt, for så får jeg prøvet en masse ting og finder ud af, hvad vil jeg gerne, og hvad vil jeg ikke, fortæller hun

- I stedet for at starte på en masse uddannelser, jeg alligevel ikke kan gennemføre, som jeg har gjort så mange gange, så tænker jeg at tage et år nu her - et forsinket sabbatår kan man kalde det, hvor jeg bare arbejder en masse og prøver en masse ting af for at finde ud af, hvad jeg gerne vil være.

LÆS OGSÅ: Jaffer afslører: Blev headhuntet til 'Bachelor'

Natascha har tidligere drømt om at blive noget med dyr, være i butik, arbejde som politibetjent eller at arbejde som social og sundhedshjælper, og der er stadig mange ting, hun gerne vil, så lige nu passer vikarjobbet hende godt. Én ting ved hun dog om sin fremtidige uddannelse og job.

- Jeg vil bare ikke lave det samme hver dag. Det skal være noget med noget afveksling i. Lige nu er jeg ikke sikker på, hvad det skal være, måske noget med dyr, for jeg har altid elsket dyr, men jeg ved det ikke helt. Planen er at komme ud og arbejde, jeg vil ikke bare gå der hjemme og lave ingenting.

Udover vikarjobbet går hun også med aviser en gang om ugen, hvor hun altid har én af sine børn med. Lia og Novah får 50 kroner for at hjælpe med aviserne, og de er så stolte, når de har været ude og tjene rigtige penge og være lidt sammen med deres mor på egen hånd.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

Sådan er forholdet til ekserne

Natascha har fået et godt forhold til Bent og hans kone nu, så samarbejdet omkring Lia fungerer, og de har en god kontakt og taler ofte sammen.

- Lia ser sin far fast hver anden weekend, og så er vi blevet så gode venner nu, at hvis der nu ligger et eller andet i min weekend, så tager jeg hende en weekend mere og omvendt, og hvis hun gerne vil hjem til sin far to weekender i træk, så får hun lov til det. Hun har rimelig frie tøjler til at vælge, hvad hun vil. Bent og jeg er landet et godt sted, fastslår Natascha.

Inden længe runder Lia 8 år og begynder i 2. klasse efter sommerferien, og hun er for alvor begyndt at blive pre-teenager, fortæller Natascha og afslører, at det er til stor morskab for især hendes far, fordi Lia er en tro kopi af Natascha i den alder, så han ved, hvad der venter den unge mor og morer sig over det, når Lia smækker med dørene eller giver sin mor tørt på.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’ tilbage med stor ændring

Misos biologiske far, David, ønsker til gengæld stadig ikke at have kontakt til sin søn, men det betyder ikke, at han er helt ude af familiens liv.

- Miso har ikke set sin far, og i dagligdagen er Mathias far til Miso. Det er ham, han kalder far, selvom han sådan set har en biologisk far et andet sted, og det ved David også godt og er cool med. Underligt nok så skriver vi stadig sammen på Facebook en gang imellem, selvom han aldrig har set sin søn og ikke er interesseret. Jeg opdaterer ham, det føler jeg, jeg har en forpligtigelse til, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Efter ni års kamp er de endelig blevet forældre

Ikke afklaret om flere børn

Natascha har altid drømt om en stor familie og lagde i 'De unge mødre' ikke skjul på, at hun gerne ville have mange børn, men med tre børn på henholdsvis 2, 5 og 7 er tallerkenen fuld lige nu. Hun vil dog ikke afvise, at der kunne komme flere.

- Jo, på en måde vil vi gerne have flere børn sammen, de dage hvor de er søde og dejlige og griner og alting går godt, der tænker vi "Årh, vi kunne godt lige tage en til",  men de dage, hvor de er pisse uvenner og de er mega trælse, der tænker vi bare, at det er rigeligt, fastslår hun med et grin og fortsætter:

- Så vi er ikke hundrede procent enige endnu. Da jeg sagde til ham, at jeg overvejede, at jeg skulle steriliseres, der sagde han, at det skulle jeg ikke, det måtte jeg ikke gøre, så han er også i tvivl. Vi skal ikke have flere børn lige nu og her, det er vi helt enige om, men vi har snakket om, at når Miso han skal starte i skole her om nogle år, så kan det godt være, vi vil få en til, men det ved vi ikke endnu.

Se de fine billeder fra Natascha og Mathias' bryllup, og følg med i Nataschas liv på Instagram herunder:

LÆS OGSÅ: 'Prince Charming'-Rasmus afslører: Jeg blev taget med bukserne nede