Mødtes i tv-program - nu er de blevet gift

På toårsdagen for deres første møde kunne tv-parret fejre bryllup.

For to år siden kunne man for rullende kameraer se Michelle Dalsgaard åbne sit hjem for fem bejlere i programmet 'Fem fyre flytter ind'. En af dem var Kristian Aagaard, og de to faldt pladask for hinanden. Efter programmet blev de kærester, siden er de to flyttet rigtigt sammen, og i weekenden blev de gift.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor blev ‘Kardashian’-stjerne hasteindlagt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Janni og Karsten leger "Hvem er" med Realityportalen.

- Vi blev viet i en skov i en barklade, som ligger i Nykøbing Sjælland. Efterfølgende var der en smuk reception på Højby kro, hvor vi spiste bryllupskage, fortæller Michelle. Det var også på kroen, de holdt bryllupsfesten med deres 76 gæster.

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Børnene var med til fødslen

-  Der var dækket op med runde borde, og det var meget smukt. Maden og betjeningen var helt i top. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted. Vi havde lejet alle kroens værelser, som vores tætteste venner og familie overnattede på. Andre overnattede på hotellet ved siden af. Vi havde et brag af en fest og dansede langt ud på natten. Kristian havde tømmermænd i et par dage, afslører den nygifte brud med et grin.

Særlig dato til brylluppet

Parret venter lidt med at tage på bryllupsrejse, fordi de har renoveret deres nyindkøbte hus for en del penge, købt en ekstra hest og ikke sparet på udgifterne til selve brylluppet. Michelle er dog ikke i tvivl om, at de nok skal komme på honeymoon engang i fremtiden. At brylluppet lige skulle stå i lørdags er ingen tilfældighed.

LÆS OGSÅ: Hjalmer afslører: Sådan går det med kærligheden

- Datoen den 25/6-22 var valgt med vilje, da det efter midnat d 26/6-22 var præcis to år siden, vi så hinanden første gang. Vi er meget glade og lykkelige for, at vi begge meldte os til programmet 'Fem fyre flytter ind' og fandt hinanden, fortæller Michelle.

Vender snart tilbage til tv-skærmen

Derfor har de to heller ikke fået nok af at lade deres skæbne være i et tv-holds hænder. Til august kan man atter opleve dem på skærmen, når de deltager i 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' på TV 2.

- Vi har købt en villa på 155 kvadratmeter i vipperød , vi er igang med at renovere. Om det er i 'Beliggenhed', vi køber, må tiden vise. Vi fik hjælp af 'Beliggenhed', fordi vi havde ledt så længe, og vi intet kunne finde selv, fortæller Michelle, som ikke er i tvivl om, hvad næste skridt er, når nu drømmebolig og bryllup er krydset af.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i skænderi: Hvor hurtigt kan man blive skilt?

- Vi vil gerne have et fælles barn, det er planen, afslører hun.

Kristian har børnene Max og Freia fra et tidligere forhold, mens Michelle indtil videre kun kan kalde sig hundemor, hestemor og bonusmor.