Mille Gori om nyt tv-program: Lettere sagt end gjort

Alt gik ikke som planlagt for Mille Gori og Micky Skeel.

Skuespiller og tv-vært Mille Gori og skuespilleren Micky Skeel er lige nu aktuelle i tv-programmet 'Jaget vildt - kendte på flugt' på discovery+. Mille har tidligere lavet mest børne-tv og er af mange kendt som Motor-Mille, men sidste år gjorde hun sig også som dommer i tv-programmet 'Danmarks vildeste danser', og nu prøver hun kræfter med et helt andet tv-format, hvor hun i ti dage skal gemme sig for nogle af Danmarks bedste efterforskere.

LÆS OGSÅ: Laila ude af 'Robinson': Ønsker det hurtigt glemt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mille fortæller om 'Jaget vildt'.

- Jeg sagde ja til at lave 'Jaget vildt' på Discovery, fordi jeg så første sæson og synes, det så vildt spændende ud. Jeg skal være ærlig og sige, at når man sidder og ser noget på den måde, så kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvordan de skulle have gjort det. Så i stedet for at spille bedrevidende uden at vide, om man kunne gøre det, så tænkte jeg, nu prøver jeg selv, forklarer Mille til HER&NU og afslører, at ikke alt gik som planlagt.

- Nogle af de ting, hvor jeg tænkte "det gør man bare", det gør man ikke bare. Og noget af det, jeg troede var nemt, det er ikke supernemt. Men til gengæld var det megasjovt, afslører Mille, der kalder hendes og Mickys flugt flugt for hat og briller.

LÆS OGSÅ: Ritt Bjerregaard uhelbredeligt syg: Vil bestemme sin egen død

Mange har måske en idé om, hvordan det er at være på flugt, men de færreste har heldigvis oplevet det på egen krop.

- Det er nervepirrende at have et helt efterforskningshold i nakken, fordi du jo ikke aner, hvor meget de ved, og hvor de er. Så man får lidt et adrenalinkick af at gøre ting, uden at vide om det virker, forklarer Mille, der var fik oplevelsen med en af sine gode venner.

- Vi regnede os frem til, at vi har været venner i 15 år. Vi mødte hinanden i forbindelse med noget arbejde, og så har vi holdt kontakten ved lige, fordi vi begge er passioneret omkring at være selvstændige og arbejde med musik og teater, fortæller Mille.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen melder ud om barn nummer otte

Mille har på det seneste lavet fire tv-programmer, som kommer lidt fordelt. Blandt andet har Mille lavet ulandskalenderen til børn, som kommer til jul på DR samt et andet børneprogram til DR Ramasjang. Derudover har hun lavet noget tv til TV 2, som kommer til næste år, og som hun ikke må afsløre noget om.

- Jeg glæder mig utrolig meget til, det får lov at se dagens lys. Det er en vild genre med flere afsnit, afslører Mille om det kommende TV 2-program.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Christian afslører ny kæreste