Mille Gori fra ‘Den vildeste danser': Jeg bliver aldrig voksen

Dansekaptajnen i TV's store satsning er glad for, at hun både skal underholde børn og voksne. Hun er nemlig stadigvæk selv et rigtigt legebarn.

Netop nu er Mille Gori aktuel som en af de tre dansekaptajner i TV2-programmet 'Danmarks vildeste danser', for selvom de fleste kender hende som børne-tv-værten Motor Mille, er hun oprindeligt uddannet inden for Moderne Dans på Statens Scenekunstskole.

- Jeg har danset, siden jeg var helt lille. Jeg er vokset op med forældre, der har hørt utroligt meget musik, og som dansede meget i stuen. Så for mig har det at danse altid fulgt med noget, man gjorde, når man havde det rigtig sjovt, husker 31-årige Mille tilbage.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy på hospitalet med pludselig blødning

Hun husker sin barndom som fantasifuld og kærlig. Og både hendes forældre og to yngre søskende bakkede hende op, da hun fortalte, at hendes drøm var at blive teaterskuespiller. Så da Mille i en alder af ti år begyndte at medvirke i den ene musical efter den anden, tog hendes mor en uddannelse inden for teater-make-up, hendes søskende blev kyndige i at betjene følgespots, mens hendes far sågar til tider påtog sig rollen som produktionsleder.

- Jeg ville gerne være teaterskuespiller og med det in mente kunne jeg godt se, at jeg ikke kunne gå og vente til, jeg blev 18 før, at den drøm kunne gå i opfyldelse. Så jeg kunne lige så godt forbedrede mig med det samme. Da jeg var 10 år, besluttede jeg mig for, hvad jeg skulle lave i mit liv. Jeg lavede simpelthen en bucket-liste med 30 ting, jeg gerne ville nå, inden jeg blev 30, mindes Mille, der i sine teenageår flyttede sit fokus over på dansen, hvorfor hun først studerede på balletakademi i Sverige og dernæst uddannede sig inden for moderne dans i København.

I 2019 blev Mille forlovet med sin musiker-kæreste, Thomas Buttenschøn. Parret er endnu ikke blevet gift (Foto: Lars E. Andreasen)
I 2019 blev Mille forlovet med sin musiker-kæreste, Thomas Buttenschøn. Parret er endnu ikke blevet gift (Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: Følelsesladet Cengiz: Jeg er så stolt af min kone

Elsker børn

Et af hendes kendetegn er, at hun altid har været ekstremt dedikeret og er gået målrettet efter dét, hun gerne ville opnå. Derfor var det eneste punkt, fra den lange liste, som hun ikke nåede, at sætte to børn i verden. Et punkt, som fortsat er et ønske for hende.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg skal have et barn på et tidspunkt. Jeg vil gerne være mor. Men det presser mig slet ikke, og det er ikke noget, der står skrevet i sten. Hvis jeg ikke kan, eller hvis det ikke passer, så er det ikke dér, min verden falder, forklarer Mille.

Privat har hun siden 2017 dannet par med sangeren Thomas Buttenschøn, 35, der har to drenge fra et tidligere ægteskab, som Mille nyder at bruge tid med.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Uhyggelig sandhed bag telefonsamtale mellem Peter Madsen og kæreste

Der er da heller ingen tvivl om, at tv-værten elsker børn, og hun vil gerne gå langt for at give dem den bedste oplevelse i skikkelse af sin 'Ramasjang'-karakter Motor Mille. Jobbet som den energiske karakter fik Mille efter, at hun var blevet indbudt til en casting i DR.

- Børn har altid været en stor inspiration for mig. Måske fordi jeg aldrig rigtig selv tror på, at jeg bliver voksen. Jeg bekymrer mig om børn og om at gøre den verden, de vokser op i, til et dejligt sted at være, slår Mille fast.

LÆS OGSÅ: Første kvinde i Landmand søger kærlighed: Jeg vil behandles som en prinsesse

Jobbet som dansekaptjan i TV2's store satsning 'Danmarks vildeste danser' gør, at Mille nu både skal underholde børn og voksne. Et faktum, der glæder hende.

- Jeg er vant til at give meget af mig selv uden at kende dem, jeg giver det til. Men jeg har stadig været motor Mille. Selvom hun selvfølgelig er mest mig, så er hun jo også virkelig meget en karakter. I det her program, er det første gang, at jeg giver mig selv på en skærm. Det kan godt gøre mig nervøs, men mest af alt glæder jeg mig, slår Mille fast.

Se 'Danmarks vildeste danser' fredage kl. 20 på TV2.

LÆS OGSÅ: Forskel på tv og virkelighed: Stine genkender ikke sin speeddate med Daniel