Mikkel afviser flugt: Det er for børnenes skyld

Ifølge Mikkel var aftalen, at han skulle have børnene til både jul og nytår. Amalie kan ikke genkende meget af Mikkels version.

Amalie chokerede i går med en række stories på Instagram, hvor hun grædende fortalte, at hendes on and off kæreste Mikkel Skelskov havde taget begge deres børn, og nu vidste hun ikke, hvor de var henne.

LÆS OGSÅ: Amalie i chok: Han har taget mine børn

Siden har hun efterlyst dem vidt og bredt på de sociale medier, hvor hun blandt andet har skrevet, at Mikkel ikke er vant til at være alene med dem, og hun frygtede, hvad han ville finde på.

Mikkel har understreget overfor Realityportalen, at han ikke havde kidnappet pigerne, men at de var på juletur. Amalie fastholder dog, at Mikkel er væk, og ifølge Amalie skal Mikkel møde op i statsforvaltningen inden klokken 12 i morgen med pigernes pas, ellers bliver han efterlyst.

LÆS OGSÅ: CHOK: Mark Le Fêvre droppet og Eva Jin hyret

Nu tager Mikkel dog bladet fra munden, og ifølge ham er det noget vrøvl. Han fastslår, at han ikke er efterlyst, og at han har været i kontakt med politiet.

- Børnene bor jo hos mig og går i institution ude ved mig. Amalie er flyttet lidt frem og tilbage, som hendes humør er gået frem og tilbage, men problemet er, at hun har taget pigerne ind og ud af skoler. Indenfor de sidste 8 måneder har Josephine skiftet skole tre gange, og Hannah har skiftet vuggestue tre gange, fortæller Mikkel og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Stadig bange

- Nu vil hun skifte for fjerde gang, og så har jeg sagt til hende, at nu stopper festen simpelthen. Du kan ikke tage dem ind og ud af skoler og institutioner, som det passer og rykke dem frem og tilbage.

Derfor har Mikkel nu søgt bopælsretten over pigerne. Amalie har til gengæld søgt om at få den fulde forældremyndighed, det skrev hun allerede i går på Instagram. Ifølge Mikkel er ansøgningen lavet som en hastesag, så der skulle gerne foreligge en afgørelse inden jul.

LÆS OGSÅ: Amalies eks i retten: Tiltalt i gigantisk svindelsag

Mikkel: Det var aftalt

I mellemtiden er Mikkel ifølge ham selv taget på ferie med sine to børn, og han fastholder, at det var en planlagt ferie. Han ønsker dog ikke at oplyse, hvor de er taget på ferie henne.

- Jeg er ikke efterlyst. Jeg kan gøre, hvad jeg vil. Til og med får jeg beskeder om, hvorvidt jeg bringer pigerne hjem. Hjem? De bor hos mig. Vi hygger os, og vi er på ferie. Det eneste det handler om er, at hun ikke vil lade mig se pigerne, når jeg ikke vil være kærester med hende, mener Mikkel.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

- I bund og grund er det helt gakkelak det her, for jeg har bare sagt, at jeg synes, du skal pakke dine ting, mens jeg er væk med pigerne. For min skyld kunne vi godt have holdt jul sammen for børnenes skyld. Men lige så snart det ikke går efter hendes hoved, så bliver der bare postet, at jeg har kidnappet børnene og alle mulige sindssyge ting.

Ifølge Mikkel så foreligger der en skriftlig aftale mellem ham og Amalie fra i sommer, hvor de skulle have aftalt, at han skulle have børnene til jul og nytår. Så han mener ikke, han har gjort noget galt.

- Jeg havde da troet, hun ville være færdig med at pakke sine ting nu, og så havde alle været glade. Men i stedet er det gået den stik modsatte vej, altså det er umuligt at samarbejde med, fastslår han.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov afviser kidnapning: De bor hos mig

Det er mig, der gør alt

Mikkel kan ikke genkende billedet af, at han aldrig skulle have været alene med sine børn, og han kalder det for noget vrøvl.

-  Det er rent faktisk mig, der forsørger dem. Det er mig, der giver dem tøj på kroppen, det er mig, der giver dem tag over hovedet, det er mig, der giver dem mad i munden. Det er mig, der putter dem om aftenen, det er mig, der putter dem i skole. Det er mig, der gør alt, fastslår Mikkel og fortsætter:

LÆS OGSÅ: TV 2-par i mareridt under graviditet: 15 ulidelige dage

-  Jeg tænker rent faktisk på børnene her, og jeg bliver udstillet som en, der har kidnappet dem henover hovedet på hende.

Amalie: Han lyver

Amalie kan slet ikke genkende Mikkels udlægning af hverken deres aftale eller forholdet til børnene. Hun understreger, at hun aldrig ville lave en aftale om, at Mikkel skulle have børnene til både jul og nytår. Og hun pointerer, at selv hvis det passede, så er der lang tid til jul endnu.

- Det er noget, han siger for at manipulere. Han udstiller mig. Folkeregisteret siger også, at de altid har boet hos mig, og vi kun har boet på adressen i tre måneder. Han sover længe, er ude, arbejder og er sent hjemme hver dag. Vi boede hos ham delvist fordi, han manipulerede mig ind hos ham igen, og fordi han aldrig gav mig mine møbler, tøj og pigernes legetøj, fortæller Amalie

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-stjerne afslører stor nyhed

Hun fortæller, at det er rigtigt, når Mikkel siger, at han betalte alt, men det var ifølge Amalie ikke uden en pris.

- Til gengæld skulle jeg passe børn, handle ind, lave mad, putte dem og stå for ALT.

Havde en aftale om julen, men...

Ifølge Amalie er der brudstykker af sandhed i det, Mikkel siger, men der er mange ting, hun undrer sig over.

- Vi lavede en aftale i sommer, hvor vi indgik forlig. Jeg gik med til, at de måtte holde jul hos ham. Problemet er bare, at han aldrig har skrevet den under, samt vi opbyggede samlivet igen, efter det forlig, så den er ikke gældende, fortæller Amalie.

- Samt at hvis det var aftalt, tager man så børnene fra den primære person, de bor hos og smugler dem væk i en bil, uden de må sige farvel til deres mor? Aftalen var, at jeg skulle hente dem, som jeg altid gør, og at Josephine havde en legeaftale med en veninde, som hun glædede sig til.

Amalie holder fast i, at han holder pigerne skjult, og at Mikkel har frist til i morgen klokken 12 ved statsforvaltningen.