Mikkel afslører: Vi har hele tiden været kærester

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er op og ned i forhold til Amalie og Mikkel.

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov tonede i går frem på den røde løber i Cirkusbygningen sammen for at se det populære show ‘Wallmans’. Her afslørede de, at de endnu en gang har fundet sammen som kærester.

LÆS OGSÅ: Amalie om Mikkels dom: Det er ubehageligt

– Lidt kærester er man vel altid, fortalte Mikkel Skelskov kækt og fortsatte:

- Det har vi nok hele tiden været. Vi har jo et par børn ikke.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

Det er ellers ikke mange uger siden, Amalie stod frem og sagde, at hun ikke havde kontakt til Mikkel, da han blev dømt for bedrageri i en af danmarkshistoriens største bedragerisager. Men nu har tonen fået en anden lyd, og ifølge Mikkel talte Amalie heller ikke helt sandt.

- Der er sket mange ting siden, men vi har nok altid haft kontakt. Vi har jo to børn, fastslog Mikkel.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt forhold: 'Nybygger'-par mødte hinanden under optagelserne til TV 2-program

Amalie: Det skal jeg lære i vores forhold

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at der atter er sød musik mellem Mikkel og Amalie. Der blev uddelt kys på den røde løber, som man kan se øverst i artiklen. Men Amalie var ikke meget for at fortælle, hvad der var op og ned i hendes tidligere udtalelser om, at de ikke havde kontakt.

LÆS OGSÅ: Tidligere reality-stjerne med i nyt TV 2-program

– Vi tager en dag ad gangen og fokuserer på det, der er ude i fremtiden, i stedet for at gå tilbage. Som alle forhold kan det gå op og ned. Og det er jo ikke meget anderledes, selvom man er et offentligt ansigt og et offentligt par. Det er det, man lige skal lære, eller jeg skal i hvert fald lære at lade være med at sige noget hele tiden og fortælle, hvordan det går. Men det er bare fordi, jeg er en åben bog.