Michelle åbner op om brud: Vi sover stadig i samme seng

Det er en måned siden, at Michelle og Kasper slog op, men de bor stadig sammen.

Det er en måned siden, at Michelle Koldkur og Kasper Klausen valgte at slå op efter 2,5 år sammen. Det skete efter en længere periode, hvor parret havde været uenige om deres fremtidsplaner. Selvom det ifølge Michelle ikke var kærligheden, der vaklede, så var uenighederne alligevel nok til at splitte parret. 

Men det er ikke lige nemt at slå op, når man deler hverdag, hjem og hund, som Michelle og Kasper gør. De bor stadig sammen i lejligheden uden for Århus med deres hund, Kenya. Alligevel får de to realitystjerner det til at fungere.

- Er rigtig stolt af, at vi kan tackle vores break-up så flot. Vi sover i seng sammen, og det fungerer helt fint. Vi dater heller ikke andre, fortæller Michelle i en Instagram-story.

LÆS OGSÅ: Michael og Maria uenige om børn

Er der for hinanden

Parret, der mødte hinanden i 'Ex on the Beach', har haft stor respekt for hinanden gennem forholdet, og det har de taget med sig videre, selvom de ikke længere kalder sig kærester.

- Vi har aldrig skændtes og aldrig haft problemer med tillid eller vores kærlighed i vores forhold. Oven i det er vi bare rigtig gode venner, og vi ringer og snakker stadig sammen hver dag. Vi hjælper hinanden og sikrer, at den anden er okay hele tiden, fortæller Michelle, der dog understreger, at de stadig har planer om at gå fra hinanden.

- Vi er stadig ikke sammen og flytter fra hinanden, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Danske realitydeltagere i shitstorm

LÆS OGSÅ: Asbjørn om at se sæson 5: Den hårdeste tid i mit liv